Autospeciala care aparține Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț era în patrulare .Cand a ajuns intr-o intersecție din Campulung Muscel a fost lovita de un autoturism condus de o tanara de 18 ani care nu a acordat prioritate.

Incendiu la o mașină de poliție după un grav accident

Impactul a fost atât de puternic încât masina politiei a luat foc iar flacarile s-au extins si la celalat autovehicul.


"În timp ce mă îndreptam către Câmpulung am văzut autospeciala poliției ce venea către Bughia. Am trecut la un moment dat de ea, iar un coleg din spate, un prieten de-al meu a văzut cum s-a aprins dintr-o dată ceva în spate, m-am uitat și eu în spate, n-am stat pe gânduri, am întors mașina și am venit aici", spune un martor.

Citeste si: VIDEO- Bărbat ucis de trotineta electrică. Martor: L-a lovit!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Martorul a încercat să stingă flăcările cu un extinctor, dar fără succes. Apoi a început să scoată victimele din mașinile care ardeau.
"Cei doi polițiști nu păreau a fi conștienți, însă jandarmul din spate era în regulă, l-am scos din mașină după care acesta a intervenit pentru îndepărtarea oamenilor de lângă mașină. Doamne ferește se putea întâmpla o explozie", spun salvatorii.

Mașina de poliție, incendiu după accident- oameni prinși înăuntru

În autospecială se aflau doi polițiști și un jandarm, care erau în timpul serviciului. În mașina condusă de șoferița de 18 ani se aflau alți doi băieți de 15 și 16 ani. Până la sosirea pompierilor, salvarea a venit de la un elev al Școlii de Poliție din Câmpina.  
"Au fost șase victime, toate conștiente, care au fost transportate ulterior la UPU Pitești de către echipajul SMURD și două echipaje SAJ", informează ISU Prahova.

Citeste si: VIDEO- Banca și becul, luate de primar. Primarul: Să le vină mintea!

Mai multe ambulanțe, echipaje SMURD și autospeciale ale pompierilor au intervenit la fața locului. Zeci de minute s-au chinuit salvatorii să stingă flăcările care au cuprins ambele mașini implicate în accident.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Anchetatorii urmează să stabilească cum a avut loc accidentul și cine se face vinovat de producerea lui.
Si in judetul Constanta a avut loc, aseara, o tragedie pe sosea. Un biciclist și-a pierdut viața, după ce a fost accidentat de un barbat care s-a urcat la volanul masinii desi avea permisul suspendat. În cauză polițiștii întocmit un dosar de cercetare penală pe numele şoferului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si