Detalii despre accident au fost oferite de reporterul KanalD: "Familia implicată în tragedia din județul Sălaj este de aici, din orașul Marghita, unde ne aflăm și noi, în județul Bihor, mai aveau să parcurgă doar 40 de kilometri până să ajungă acasă. Se întorceau de la mare, spun vecinii și, din păcate, un tânăr de 22 de ani a intrat pe contrasens și practic a lovit în plin mașina în care se afla familia din județul Bihor.

Din păcate, șoferul a murit pe loc, iar soția și fiica acestuia sunt internate în secția de terapie intesivă a spitalului din Sălaj. Medicii spun că fetița a fost supusă unei intervenții chirurgicale în cursul nopții, iar starea ei este acum stabilă, mama a suferit de asemenea mai multe fracturi, starea acesteia este de asemenea stabilă".

Citeste si: Dramatic. Țara care sapă 1,5 milioane de morminte pentru infectații cu coronavirus

Știrea inițială: Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-un accident de circulaţie produs în noaptea de miercuri spre joi, între localităţile Zăuan şi Ip din județul Sălaj, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ). Pe lângă cei doi șoferi, au decedat alți doi pasageri din mașina care a efectuat depășirea, victimele având 22, respectiv 29 de ani. Toate cele opt victime au fost încarcerate, spun polițiștii rutieri. 

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la data de 9 iulie, ora 0,20, pe Drumul Naţional 19 B, între localităţile Zăuan şi Ip, pe direcţia de deplasare Ip-Zăuan, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat, în timp

ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară peste marcajul longitudinal simplu continuu a unui alt autoturism şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină care circula pe direcţia Zăuan-Ip, condusă de un bărbat din judeţul Bihor. În urma evenimentului a rezultat decesul a patru persoane, dintre care cei doi şoferi şi două persoane din maşina care a efectuat depăşirea", se arată într-un comunicat de presă trimis de purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Citeste si: Proteste violente în Serbia. Zeci de persoane au fost rănite- VIDEO

Potrivit polițiștilor, din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din județul Sălaj, a efectuat o manevră de depășire neregulamentarä și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula din sensul opus, condusă de un bărbat de 44 de ani, din județul Bihor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Fără precedent. Dictatorul Kim Jong-un, condamnat de un tribunal să plătească despăgubiri

Conform Poliției rutiere, alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 41 de ani, au fost rănite grav. Toate cele opt victime au fost încarcerate, la faţa locului intervenind câte o autospecială de la Garda de Pompieri Nuşfalău şi Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei, o autospecială de descarcerare şi 11 ambulanţe, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si