Au lăsat frigul din Capitală şi au fugit direct pe o plajă exotică. Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, au ales să se bronzeze în Maldive, iar imaginile postate pe reţelele sociale sunt de vis. Apa turcoaz, soarele strălucitor, nisipul fin şi căsuţele în care s-au cazat sunt parcă desprinse din poveşti.

Fără copii şi fără grijile cotidiene, artista şi soţul ei au dat frâu liber sentimentelor şi s-au simţit ca într-o lună de miere.

S-au răsfăţat reciproc si au făcut baie în jacuzzi. Andreea a avut parte si de o experienta de neuitat plimbandu-se cu o canoe.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Victor Slav, împreuna cu Andreea Banică! Vedetele, echipă de şoc în ediţia de duminică a show-ului “Roata Norocului”

“Nu l-aş da pe 100 de musculoşi”, a comentat artista la o imagine în care apare alături de soţul cu care se cunoaşte din liceu.

Lucian i-a făcut o surpriză de zile mari. A dus-o pe Andreea la o cină romantică subacvatică, unde au fost serviţi cu preparate speciale pe bază de fructe de mare.

Cei doi indragostiti au petrecut 10 zile de neuitat pe insula.

Citeste si: Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si