„Două fetițe de 3 și 4 ani dintr-o localitate din județul Iași au ajuns în stare gravă la spital după ce mama lor le-ar fi spălat pe cap cu o soluție de uz veterinar. Salvatorii au găsit-o pe una dintre fete în comă, iar cealaltă era în stop cardio-respirator. Acum, medicii se luptă să le salveze viețile. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Fetițe în comă și în stop cardio-respirator după ce au fost spălate cu o substanță periculoasă

Totul s-ar fi întâmplat ieri după-amiază. Mama le-ar fi spălat pe copile pe cap cu o soluție de uz veterinar ce se folosește la deparazitarea animalelor. La scurt timp, fetele au început să se simtă rău.
„- Nu s-a întâmplat nimic, doamnă!

- Le-ați spălat cu o soluție?

- Da, le-am spălat”, a spus femeia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Acuzații grave după moartea copilei de 4 ani care a căzut din pat. Rudele acuză asistenta maternală de violență asupra fetiței

Când fetele au început să se simtă rău, mama lor a sunat la 112. Salvatorii ajunși la fața locului, au găsit-o pe una dintre copile în comă, iar cealaltă în stop cardio-respirator.
„Ambele în stare foarte gravă, intubate, ventilate mecanic. S-au efectuat două zboruri de transfer de la locul solicitării către Iași. Dacă este un organo fosforat așa cum bănuim, el afectează atât respirația, cât și circulația, cât și neurologic, dând instabilitate, scăderea tensiunii arteriale, stare de comă și afectarea celorlalte organe”, a explicat Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Fetițele au fost internate la Spitalul pentru Copii din Iași, însă medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția lor. O anchetă au deschis și polițiștii. Părinții vor fi audiați pentru a explica ce s-a întâmplat mai exact.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si