La an nou, reguli noi si motive de bucurie.

„Vorbim despre anul 2021, care sub aspect numerologic sta sub semnul cifrei 5. aceasta cifra 5 dupa cum stim ne vorbeste despre miscare, ne vorbeste despre calatorii, ne vorbeste despre aventura”, spun astrologii.

Astfel, 2021 ne incurajeaza sa facem lucruri pe care le-am tinut in loc dupa ce a aparut pandemia de coronavirus.

Totusi, trebuie sa avem grija sa nu ne aventuram prea mult.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Asadar anul 2021 este un an plin de imprevizibil, plin de miscae care ne aduce pe fiecare in prim plan pt a face schimbarile aferente pe care ni le dorim in viata noastra”, spun astrologii.

2021 va veni cu schimbări majore. Mesaj de la astrologi

2020 si-a pus amprenta asupra tuturor, atat fizic, cat si psihic. Noul an ne va ajuta, spune astrologul Ana Maria Ticea sa gasim rezolvari.

„Raportarea sub astpect numerologic al anului 2020, este 4 care ne a vorbit despre un cadru format, iar cifra 5 va veni in continuare al acestui cadru format pentru a ne raporta intr un moment mult mai liber si mai detasat, pentru a ne gasi raspunsurile privitoare la intrebarile existentiale pe care ni le-am pus in 2020”, spun astrologii.
Important este sa nu incercam singuri, sa realizam ceva.

„Daca vorbim de 2021, s-ar imparti in 2 parti acest an, prima parte ar insemna 2-0, sub aspect numerologic ne da cifra 2. Cifra 2 vorbindu ne despre echipa, in prima parte a anului 2021, va recomand sa faceti echipa cu partenerul sau cu alte persoane. cel mai bun randament il veti da in 2”, spun astrologii.
Tot ceea ce ne-am propus are sanse de succes in a doua parte a anului.

Numerele ne spun ce ne așteaptă anul viitor

„A doua parte a anului, 2 cu 1, 3. cifra 3 ne vorbeste despre cifra 3 care este un numar acti, ii va premia pe cei care sunt energici si care desfasoara actvitati cu focus pentru a putea sa obtina rezultatele dorite.

În concluzie anul 2021 va aduce o serie de schimbari atat la nivel individual cat si la nivelul maselor. pentru fiecare in parte va insemna o schimbare a mentalitatii si a locului de resedinta, poate chiar a casei sau a locului unde isi desfasoara activitatea”, spun astrologii.

Schimbari in bine vor fi vizibile pe intreaga planeta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si