„Trei tinere din Cluj au cucerit New York-ul la Săptămâna Modei din America. Adolescentele au defilat pe cea mai mare scenă a lumii și au făcut furori la fiecare apariție. Acum, ele se pregătesc pentru noi provocări și au deja o carieră de succes în lumea modei”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Trei românce au cucerit podiumul la New York

Diana este elevă în clasa a IV-a, dar are deja o carieră de succes în lumea modei. Este imaginea mai multor branduri și a pășit pe podiumuri de modă la care alții doar visează. Micuța a defilat și la New York Fashion Week.

„Am crezut că sunt într-un vis și visul a devenit realitate. A fost superb. Când am pășit pe scenă nu am avut emoții, am fost foarte sigură pe ce am învățat la curs, Corina este o profesoară superbă și este ca o mamă pentru noi”, a spus Diana.

Și Julia are deja o carieră în lumea modei. La 12 ani a defilat deja în mai multe țări, a lucrat pentru designeri cunoscuți iar acum, la New York, s-a simțit în elementul ei pe scenă.

Citește și: VIDEO- Tinerii „investesc” în vicii. O pătrime dintre aceștia încă trăiesc pe banii părinților

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„A fost un vis împlinit, am plecat în mai multe locuri. Statuia Libertății și am apărut pe Billboard și a fost o experiență foarte frumoasă”, a spus tânăra.

Maria a urcat de mai multe ori pe scenă. Fetița de 14 ani a fost remarcată de mai mulți designeri și a fost invitată să defileze la New York în 3 prezentări de modă.

Tinerele modele au fost însoțite la New York de părinții lor care au fost foarte mândri când le-au văzut pe podium.

Cele trei tinere sunt legitimate la o agenție de modele din Cluj-Napoca. Corina este cea care a reușit să le deschidă ușile către marile show-uri de modă.

Pregătirile pentru astfel de prezentări de modă durează chiar și câteva luni de zile. Frumoasele modele se pregătesc acum pentru noi provocări în acest domeniu. Ele vor defila și la alte prezentări de modă și vor apărea în campanii publicitare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si