Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Bărbat înjunghiat de soția infidelă

Scandalul ar fi început chiar din fața blocului unde locuiau cei doi soți. Bărbatul de 38 de ani își bănuia soția de infidelitate și ar fi strâns o serie de dovezi împotriva ei.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Barbatul ar fi mers acasă să o confrunte pe femeie, doar că aceasta nu a stat prea mult la discuții- ar fi pus mâna pe un cuțit și s-ar fi năpustit asupra soțului. Totul sub privire îngrozite ale băiețelului lor dar și a vecinilor care povestesc clipele șocante.

Citește și: VIDEO- O femeie de 28 de ani, găsită moartă în casa iubitului său din Capitală

Bărbatul luat prin surprindere, nu a mai apucat să se apere iar soția ar fi reușit să îl înjunghie de mai multe ori. Cu ultimele puteri, bărbatul a reușit să fugă în stradă și s-a refugiat într-un magazin. Însă femeia nu s-ar fi lăsat și l-ar fi urmărit până la ieșirea din bloc.


Șocați de cele întâmplate- martorii au sunat de urgență la 112 iar mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului.
Când a realizat ce a făcut, femeia a încercat să fugă însă a fost prinsă și dusă la sediul poliției pentru a da explicații.

Citeste si: Cum s-a produs accidentul de la Târgu Lăpuș. Rareș și Bogdan, cei doi polițiști decedați, nu au avut vreo șansă în urma impactului devastator- kanald.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Citește și: O femeie din Gura Humorului s-a aruncat de la etajul 2 al blocului, după ce soțul ei a întârziat acasă

O femeie de 28 de ani, găsită moartă în casa iubitului său din Capitală

O femeie de 28 de ani a fost găsită moartă în această seară, în casa iubitului său din Sectorul 4, București. Mama victimei a sunat la 112.

Poliția a fost alertată vineri seară în Sectorul 4 din București de către  mama unei tinere de 28 de ani, după ce aceasta nu a mai răspuns la telefon. Femeia a găsit-o pe fiica sa moartă în casa iubitului fetei, în vârstă de 32 de ani, potrivit Antena 3.

Citește și:  A fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru că a ademenit o tânără de 17 ani la el acasă cu o colecție Disney și apoi a sugrumat-o

Deoarece primele indicii conduc spre ipoteza unei crime, la fața locului s-au deplasat ofițeri de la ”Omoruri” și procurori bucureșteni care au cercetat întreaga locuință.

Citește și:  O femeie a murit după ce s-a înecat cu un covrig pe o stradă din Râmnicu Vâlcea

Potrivit primelor informații, în jur se aflau mai multe urme de sânge, însă nu au fost observate și urme vizibile de violență pe corp.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI