"Câțiva adolescenți au ajuns să terorizeze un sat întreg din județul Iași. Culmea, indivizii se și filmează în timp ce își bat joc de oameni, așa cum au făcut și zilele trecute. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional! Mai multe detalii despre acest caz are Delia Săndulachi. Bună seara, Delia!", a transmis Cristian Sabbagh.

Bătrân umilit pe marginea drumului

"Bună seara,

Incidentul s-a petrecut în comuna Gropnița și se pare că tânărul nu s-a gândit nicio secundă că gestul său îl poate răni pe bătrân sau chiar îi poate pune viața în pericol. Ba mai mult, acesta și-a pus unul dintre prieteni să și filmeze ce urma să facă.

În imagini se vede cum adolescentul merge pe stradă și în momentul în care se apropie de bătrân, îl împinge pe acesta în șanț, apoi își continuă drumul. Din fericire, bărbatul nu a fost rănit grav, însă oamenii de acolo spun că nu este singura întâmplare de acest fel. Adolescentul de 17 ani ar fi de o agresivitate ieșită din comun și în urmă cu câteva zile ar fi agresat un alt bărbat chiar în curtea casei sale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis atunci dosar penal pentru lovire, însă localnicii spun că asta nu i-a liniștit pe indivizii care continuă să terorizeze comunitatea", a transmis Delia Săndulachi.

Citește și: Întorsătură neașteptată! Avocatul lui Cornel Dinicu renunță la caz, din cauza amenințărilor: ”Nu pot să lucrez cu sabia deasupra capului”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si