Daca vreti sa puneti bucate deosebite pe masa de Craciun s i sa va surprindeti astfel familia, puteti opta pentru aperitive sau deserturi realizate dupa retete din bucataria internationala. Daca nu stiti sa le preparati va ajuta chef Corina Grama.

Românii aleg să comande din ce în ce mai des preparate internaționale alături de bucatele tradiționale

„Aici avem un mini burger care este facut cu paine in lapte, facuta de noi aici, cu o chiftea de vita facuta tot de noi, sunt asamblate in asa fel incat sa le poti manca fara sa te murdaresti”, spun chef-ii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cutia in care sunt ambalate produsele are si o tavita eleganta care se potriveste unui decor de sarbatoare.

Si deserturile pot fi mai diferite de sarbatori. Dulciurile frantuzesti pot completa perfect meniul special de Craciun.
Deserturile pot fi personalizate in functie de preferintele clientilor.
„Avem si un mousse de ciocolata alba cu fructul pasiunii, cu cocos si fiecare client poate sa isi personalizeze cutia dupa preferinte”, spun cofetarii.

Comenzile pentru astfel de pachete s-au preluat in ultimele zile iar in dimineata de 24 decembrie vor fi livrate catre clienti.
O masa completa cu astfel de platouri cu bunatati va poate costa cateva sute de lei, in functie de gramaj si de produsele comandate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si