După un tur de forță prin țară, Caravana Radio Impuls a ajuns la Cluj-Napoca! Mihai Hînda, amfitrionul emisiunii ”Bară la bară”, și Even Steven, realizatorul ”Party Zone” au intrat în direct din centrul orașului, acolo unde au fost prezenți mai mulți ascultători. 

Citește și: Radio Impuls pleacă în caravană! “România, dă mai tare! Vocea ta e în difuzoare!” Mihai Hînda și Even Steven vor da tonul distracției în București, Brașov, Târgu Mureș și Cluj-Napoca!

Smiley, interviu în autorulota Radio Impuls

Colegii noștri au avut mai mulți invitați în emisiune. Smiley a oferit un interviu în autorulota Radio Impuls, iar afară a fost asaltat de o mulțime de fani. Și Mircea Bravo a fost primit cu mare entuziasm. El a avut mai multe intervenții în direct și în pauza a făcut poze cu toată lumea. 

”Sunt niște prieteni buni, mă simt ca acasă, cumva mă ia cu nostalgie că mă gândesc cum era în trecut, dar mă simt ca acasă cu ei.” , a spus actorul.

Mihai Hînda și Even Steven, flori pentru doamne

Pe lângă invitați, cei prezenți au avut parte și de alte surprize. Iar doamnele au primit flori de 8 Martie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Astăzi am dat noi flori doamnelor, am primit niște cadouțe, am primit dulce, foarte mult dulce. Cred că al patrulea kilogram de tort. Cred că el cincelea, la ultimul calcul erau 4 și între timp am mai primit dulce.”, au transmis Mihai Hînda și Even Steven. 

Caravana Radio Impuls s-a încheiat, însă distracția și voia bună continuă prin emisiunil realizate de colegii noștri de la Radio Impuls.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si