"Producătorul Carmen Pepelea a făcut echipă cu celebrul hairstylist George Soare pentru apariția la Premiile Emmy! Cei doi au simțit emoțiile unei gale de vis, iar astăzi au venit să ne vorbească despre aceste momente. Bună ziua și bine ați venit", a transmis Cristina Dorobanțu.

Carmen Pepelea, nominalizată la Emmy

- Carmen ai fost prima femeie producător român nominalizată vreodată la Premiile Emmy, pentru serialul Wednesday, care s-a filmat și la noi în țară.

Cum ai trăit acest moment, să auzi numele tău printre celebritățile nominalizate?

A fost o experiență specială. Evident, fiecare producător își dorește la un moment dat să ajungă la o gală de genul Emmy, Oscar. A fost deosebit, deosebit, doresc oricărui producător să ajungă măcar o dată în viață acolo, a declarat Carmen Pepelea.

- Cum se simte numele printre atâtea celebrități nominalizate?

În momentul respectiv, e greu să auzi orice, emoțiile sunt atât de mari încât nici nu ești sigur dacă ți-ai auzit numele sau dacă ai câștigat sau nu

- Chiar dacă nu ai obținut marele trofeu, faptul că te afli acum pe lista nominalizaților la un astfel de premiu spune mult. Ce-mi spui despre ceea ce se întâmplă în spate despre munca depusă?

În primul rând, trebuie să spun că nominalizarea o datorez întregii echipe române, echipa de filmare a serialului a fost în majoritate română și un producător oricât de bun ar fi, nu înseamnă

absolut nimic fără o echipă puternică și care să-l poată susține, deci da, echipa a muncit extraordinar de mult în niște condiții destul de speciale pentru că noi am filmat în perioada în care exista încă pandemie de COVID și le mulțumesc tuturor, asta pot să spun despre filmările la serial că mulțumesc foarte mult echipei le sunt tuturor recunoscătoare, a declarat Carmen Pepelea.  

- Cum a fost să lucrezi cu regizorul Tim Burton?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Este un regizor genial, cum știm cu toții, însă, în același timp, e un om absolut minunat, cald și debordează o energie specială, toată lumea în jurul lui zâmbea în continuu în momentul în care eram împreună pe platou, a declarat Carmen Pepelea. 

- Carmen, apariția ta pe covorul roșu de la Gala Premiilor Emmy a fost spectaculoasă, iar George Soare, aici prezent, s-a ocupat de coafura ta. Cum a fost cu pregătirea?

Eu de coafură și Paulina Buldumea de make-up și mulțumim lui Carmen că a avut încredere în noi. Carmen este și clientul salonului și mulțumesc pentru acest lucru. Am preferat să facem echipă, să mergem echipă până la capăt, românească ca să zic așa, deși fetele au avut acolo totul asigurat, au zis hai să mergem în echipă și să facem totul sută la sută de la hăinuță, make-up, păr și asta a contat pentru noi foarte mult, a declarat George Soare.

- George, cum ai ales coafura pentru Carmen, care au fost criteriile?

Am decis împreună, am vrut să mergem pe ceva natural, nu am vrut să ne împopoțonăm, n-am vrut să mergem așa ca la nunțile din România, mai ales că rochiile au fost destul de glam, destul de red carpet ca să spun așa. Am zis pe partea de hairstyling și make-up să mergem cu un touch de glam, dar totuși să fie ceva în natural, de aia am mers pe niște detalii de red carpet, dar am vrut să mergem pe

natural, a declarat George Soare.

- George, am văzut că și tu ai arătat impecabil la Gală. Ce ai simțit în acele momente?

Pentru prima dată, dar și sper pentru să nu fie și ultima, să mai mergem alături de Carmen și la Golden Globes și la Oscar, pe peste tot, pentru că, culmea, ne-a plăcut foarte mult, deși nu prea am avut timp de reacții, acolo totul se întâmplă așa la minut, este o organizare ceva science fiction ca peste tot în America. A fost cu multe emoții, am fost alături de Carmen și de întreaga echipă, am ținut acolo pumnii și am trăit împreună emoțiile, ceva de nedescris, a declarat George Soare.

- Ce suveniruri v-ați adus de la acest eveniment?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Suveniruri, nu. Ne-am plimbat, am fost la muzeul academiei, pentru că, deși a fost timpul foarte scurt, timpul petrecut în Los Angeles, a fost unul dintre lucrurile pe care am insistat să le facem. Am încercat să rămânem în trend, să vedem Muzeul Academie de Film, unde am văzut niște lucruri minunate, recomand oricui să meargă, a declarat Carmen Pepelea. 

- Ce urmează pentru voi, suntem la început de an și cu siguranță aveți și multe planuri.

Sper să facem în continuare multe filme și majoritatea dintre ele să ajungă la unul dintre marile premii, fără George n-o să merg niciodată nicăieri, George știe să mă facă o femeie diferită de fiecare dată. Să sperăm că vom ajunge în curând din nou acolo, a declarat Carmen Pepelea. 

Citește și: VIDEO- Premiile Emmy, decernate cu fast. Printre cei nominalizați s-au aflat și români


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si