„Simona Pătruleasa a ales să aibă un personal shopper. Prezentatoarea își dorește astfel să construiască ținute fără greșeală, dar și să își rearanjeze garderoba, pentru a păstra cele mai bune piese. Am fost și noi curioși și le-am însoțit în una din ședintele lor de shopping”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Simona Pătruleasa a ales un personal shopper

Multe persoane se lovesc de dificultăți în alegerea ținutei potrivite pentru un eveniment special.

Soluția salvatoare în astfel de situații ar putea fi un personal shopper. Simona Pătruleasa a apelat de curând la un astfel de serviciu, care i-a ușurat viața.
„Am senzația uneori că ma duc și cumpăr inutil lucruri care mai apoi nu pot să le combin și atunci i-am cerut ajutorul Elenei, care nu întâmplator a câștigat la noi, la Kanal D, Bravo, ai stil. Când merg la evenimente îi trimit 2-3 fotografii și ea îmi spune dacă am greșit”, a explicat Simona Pătruleasa.
Un stilist personal ajută clientul să achiziționeze hainele potrivite și concepe ținute pentru cei care fie nu se pricep deloc la modă, fie nu au timp să meargă în magazine.

Citește și: VIDEO- Misiunea Fiscului: Guță și donatorii de milioane. „Eu bani mulți întorc... dau și la dușmani”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Prima piesă vestimentară aleasă pentru Simona Pătruleasa este o rochie de primăvară, cu imprimeu floral.
„Sezonul acesta de primăvara- vara 2024 se poarta printurile florale, în special cele cu trandafiri. Putem face această rochie să fie purtată și ziua și seara, ziua o putem purta cu ceva cu talpă joasă și cu un sacou, iar o varianta de seara ar fi cu aceasta geacă de piele, clutch și cizmele care iți vin foarte bine„, a spus Elena Geamăn.


Prezentatoarea Știrilor Kanal D este adepta pantalonilor confortabili, așadar aceștia se numără printre piesele vestimentare alese pentru ea.
Alegerea unui personal shopper poate însemna și economisirea timpului. Cei care vor să apeleze la un astfel de serviciu trebuie să aloce între 300 și 1.000 de euro pentru garderoba din fiecare sezon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: