A sosit momentul celor mai bune rețete ușor de preparat și delicioase care vă pot inspira pentru masa de revelion, Alina Laufer sare în ajutor celor pasionați de gătit, iată, a transmis Simona Pătruleasa.

Cea mai gustoasă rețetă pentru ouă umplute

Dacă avem poftă de un aperitiv bun cum ar fi ouăle umplute, însă nu ne dorim să fie prea grele, cu maioneză haideți să vedem o variantă de o umplute sănătoase.

Avem nevoie de ouă fierte, tari, bineînțeles curățate cât se poate de bine. Avem nevoie de avocado. Vom înlocui maioneza cu avocado. Avem nevoie de puțin muștar, puțin castravete murat pe care o să-l tocăm mărunt, mărunt, sare și piper după gust.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Haideți să trecem la treabă. În primul și în primul rând scoatem gălbenușul, pe care-l punem într-un castron. Gălbenușurile le vom zdrobi. Avocadoul trebuie să fie moale pentru această rețetă. Muștar, o să potrivim de sare și piper la sfârșit pentru că avem murăturile, care sunt destul de sărate. Punem castravetele foarte mărunt și întocmai sala salata de beouf, castravetele este bine să-l scurgem înainte. Acesta este momentul în care și condimentăm, punem și puțină sare cel mai simplu mod de a umple un coș este acesta, să-l așezăm pe un recipient înalt, un pahar, a

transmis Alina Laufer.

Citește și: VIDEO- Bucate de Revelion, la comandă. Ce pun românii pe masa dintre ani?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si