Stefania este una dintre clientele acestui salon de infrumusetare din Cluj Napoca. Ajunge aici foarte des si nu doar pentru ca ii place sa fie mereu aranjata, ci si pentru un tratament impotriva caderii parului.

Stefania- clienta: Am problema aceasta de cand ma stiu, din cauza ca am  firul foarte subtire si ma tot vopsesc blond si cu ajutorul tratamentelor reusesc cumva sa mentin un echilibru sa nu raman chiar fara par.

Cat de des faci aceste tratamente? De trei ori pe saptamana.

Amalia Mateaș- hair stylist:Nu putem stopa de tot caderea parului, insa cu ajutorul tratamentelor putem sa reducem firele de par cazute. Parul ramane mai hidratat, mai lucios.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Tratament pentru cresterea parului! Cum sa ai o podoaba capilara frumoasa cu bere sau apa minerala

Hair stilistii recomanda pentru toamna tratamentele de hidratare si regenerare de care parul are nevoie in sezonul rece.

Amalia Mateaș- hair stylist: Prima etapa e pentru deschiderea cuticulei, samponarea, al doilea este o masca pentru hidratare si regenerare, se aplica de la scalp si se maseaza si al treilea pas sunt niste fiole care se pun pe scalp, se maseaza si uscarea pentru inchiderea cuticulei.

Daca la spalare si uscare observati ca va cad prea multe fire de par e nevoie de ajutorul unui medic. Dermatologii spun ca daca pierdem mai mult de 100 de fire de par pe zi trebuie sa ne prezentam la cabinet.

Mirela Susan- dermatolog: Este importanta investigatia ca practic orice forma de alopecie trebuie tratata din interior daca sunt cauze interne, alteori se poate interveni doar din exterior, daca sunt perioade de stres, de regula cum este alopecia aceasta de dupa nastere, ea de regula se rezolva si de la sine.

Daca este o dieta, de asemenea trebuie ca pacientul sa intre pe o dieta corespunzatoare, bogata in fier, proteine care sa ii stimuleze din nou cresterea parului.

Cele mai bune soluții pentru a preveni căderea părului. Tipuri de interventii

Pe langa tratamentul de pe reteta, dermatologii propun si alte tipuri de interventii care pot stopa caderea excesiva a parului.

Mirela Susan- dermatolog: Foarte in voga acum sunt tratamentul prin mezoterapie si terapia cu plasma PRP, sau terapia vampir cu i se mai spune.

Un rol important in stoparea caderii podoabei capilare in joaca alimentatia, orele de somn dar si nivelul de stres. Daca reusiti sa le echilibrati pe toate puteti sa scapati de aceasta problema si fara medicamente sau tratamente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si