Cu o consistență cremoasă și un gust răcoritor, cheesecake-ul este desertul renumit în întreaga lume datorită ingredientelor aromate ce pot forma o rețetă nouă la fiecare preparare. Dariana, o tanara antreprenoare din Timisoara, pregateste zilnic cheesecake in restaurantul ei cu iz american.

„Astazi pregatim un cheesecake cu peanutbutter, pare sofistict, dar e simplu de facut. Avem baza simpla de biscuiti, in partea de sus crema.

Vor incepe prin a pune untul topit il turnam peste biscuiti si mixam pana se omogenizeaza”, spun cofetarii.

Totul necesita insa rabdare si atentie la gramaj, iar acesta difera in functie de dimensiunea prajiturii.

 

Aluatul de blat se toarna intr-o forma rotunda cu pereti detasabili care se lasa la odihnit. Intre timp se prepara crema

„Asa cum spune si denumirea este o prajitura care are brânza. O amestecam cu zahar, frisca lichida si la final punem ce aroma ne dorim, adica acum peanut butter”, explică bucătarii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iar compozitia se amesteca bine cu telul pana cand zaharul se topeste.

În funcție de preferinte putem adăuga orice, inclusiv gemuri.

Cand crema este gata se toarna peste blatul din tava si se baga la frigider timp de 4 ore.

„Merga aromele cum ar fi lavanda, trandafirii, violetele. Eu fac cheesecakeuri iesite din tapar cum este cel cu lavanda, popcorn, bubble gum, cu macha, este echivalentul ceaiului verde, este sanatos.

Noi l-am incorporat in cheesecakul clasic”, spun cofetarii.

 

Iar gusturile sale par sa fie pe placul clientilor care -i calca pragul restaurantului sau din Timisoara.

„Oamenii sunt entuziasmati de acest desert le putem la dispozitie sa aleaga ei gustul. E un desert usor ce poate fi consumat in oroce moment al anului, al zilei. Putem face orice cheesecake pt a l vinde chiar in ziua respectiva”, spun cofetarii.

Pretul unui astfel de desert atat de aspectuos si apetisant porneste de la 120 de lei si variaza in functie de compozitie si dimensiune.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si