Oamenii au scapat de drumurile la ghisee pentru a-si plati taxele si impozitele. Solutia autoritatilor a fost una simpla si ieftina.

Citeste si: Avocado, alimentul MINUNE pentru organism! Vezi cum te ajută și în câte feluri îl poți prepara

Comuna Ciugud este din nou exemplu la nivel national. Celebra pentru nivelul ridicat de absorbtie al banilor europeni, administratia locala bifeaza o noua premiera nationala.

Localnicii isi pot plati acum taxele si impozitele la automatele amplasate in satele din comuna.

Un astfel de automat a fost instalat si in sediul primariei. Aparatul poate fi folosit si pentru plata facturilor la utlitati, taxelor de drum, ratelor la banca sau sa faca asigurari.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Caz de tumoră tiroidiană gigantă, operat 9 ore, la Spitalul Universitar

Astfel angajatii care se ocupau pana acum cu strangerea texelor si impozitelor locale au mai mult timp pentru alte activitati. Platesc un procent din ce incaseaza.

Comuna Ciugud ocupa primul loc la nivel national in ceea ce priveste atragerea fondurilor europene. In comuna cu sase sate locuiesc peste 3000 de persoane.

Pe viitor administratia locala vrea sa elimine complet hartia in relatia cu cetatenii, iar toate actele de care au nevoie acestia sa poate fi obtinute on-line.

Citeste si: E stare de alertă la Rio! Inundațiile au făcut prăpăd! Cel puțin 10 persoane și-au pierdut viața!

In ultimii ani in comuna au fost implementate proiecte in valoare de peste 30 de milioane de euro.

Toate au fost finantate cu bani europeni. Oamenii se bucura de conditii de trai mai ceva ca la oras. Au apa, canalizare, gaz, asfalt, scoli, gradinite, dispensare, iluminat modern cu energie verde, statii de autobuz inteligente, internet gratuit. In comuna a fost amenajata si o zona industrial, unde au fost create aproximativ 1000 de locuri de munca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si