„Modestă și talentată, artista Claudia Puican este în plin apogeu muzical. În timp ce soțul ei, Armin Nicoară face furori la show-ul fenomen "Insula de 1 milion", cântăreața de muzică de petrecere își surprinde fanii prin colaborări de excepție. Artista a venit cu o nouă surpriză muzicală pentru publicul său: o melodie de dragoste, lansată oficial de curând. Iar echipa Știrilor Kanal D a fost norocoasă să participe și la filmările videoclipului”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Claudia Puican scoate hit după hit

Claudia Puican trăiește una dintre cele mai prolifice perioade profesionale. Artista lansează hit după hit și nu pare să se oprească curând. Drept dovada stă și ultima ei piesă, cântată alături de Alex de la Orăștie, al carei videoclip este "cald", căci a fost lansat în urmă cu doar câteva zile.

Linia melodica i-a cucerit deja pe fanii artistei, care anticipează un nou hit. De altfel, același lucru îl cred și cei doi protagoniști care colaborează pentru melodie, Claudia Puican și Alex de la Orăștie.

Citește și: Adelina Pestrițu, totul despre provocările din mediul online și viața de influencer: „Nu este totul roz”

Filmat în decursul a câteva ore, la un local din centrul orașului Timișoara, pentru cei doi artiști clipul a însemnat un tur de forță dus la capăt cu succes.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ne bucurăm că avem a doua melodie în colaborare cu Alex de la Orăștie”, a spus artista.

Piesa spune o frumoasă poveste de dragoste, cu care cei doi artiști sunt convinși că vor ajunge la sufletul publicului.

Îmbrăcată în blugi, accesorizați cu pietricele, îndrăgita solistă a strălucit la filmări. Deși ne-a obișnuit să o vedem împreună cu soțul său Armin Nicoară, în ultima vreme ea a pus accent pe colaborările cu alte nume consacrate din industria muzicii de petrecere.

Modestă și sinceră, Claudia este decisă să fie deschisă cu publicul ei, indiferent dacă este vorba de aspectele profesionale sau de cele foarte personale. În virtutea acestui lucruri, cântăreața nu s-a sfiit să recunoască planurile ei de fertilizare în vitro, la o clinică din Franța.

„Mergem, facem analize, Armin având diabet am grijă să-și facă analize să fie totul bine și toată lumea știe că vom face fertilizare în vitro și nu este niciun secret”, a mai spus Claudia Puican.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nu întâmplator a filmat Claudia videoclipul noii piese în orașul de pe Bega.

Artista nu numai ca locuiește în Timișoara, dar este și foarte atașată de acest oraș. Atât de mult încât le-a ridicat și părinților ei o casă în apropierea metropolei, pentru a-i avea alături tot timpul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si