Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Constanța, salvată cu bani de la UE

Cel mai mare si mai important oras de la malul marii este binecuvantat cu o plaja superba, un centru istoric spectaculos si cu o autostrada pana in capitala tarii. Din pacate, insa, Constanta are si multe zone cu potential care au ramas blocate-n timp. Turistii se intreaba de ce orasul nu arata la fel de bine ca cele din vestul tarii. Primaria asteapta, insa, 45 de milioane de euro, bani de la Uniunea Europeana, cu ajutorul carora promite ca va schimba complet intregul oras.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Frumusetea neclintita a orasului Constanta se vede inca din portul turistic. Iahturile cu vele albe, salupele scumpe si terasele cu specific pescaresc sunt o incantare pentru turisti. Mai ales pentru cei straini.

Orasul de la malul marii, bogat atat prin istorie cat si prin asezarea strategica,
se mandreste cu batranul Cazinou si cu o faleza in stil art-nouveau, care duce pana la intrarea in port. Din pacate, insa, zonele din jur au ramas blocate-n timp.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Ca sa rezolve problema, primarul Constantei a depus mai multe proiecte de refacere a infrastructurii orasului, pe finantare europeana, in valoare de 45 de milioane de euro.

Cu acesti bani vor fi modernizate, in primul rand, bulevardele care-i duc pe turisti din sudul litoralului catre statiunea Mamaia cu orice mijloc de transport:
de la masini si pana la biciclete.

Nevoie urgenta de investitii are si cea mai mare zona pietonala a Constantei, aflata chiar in centrul orasului.



Proiectele pe bani europeni asteapta semnaturile finale, iar autoritatile spera sa primeasca unda verde cat mai repede, pentru a reinvia zonele moarte din Constanta.
Orasul de la malul marii este vizitat, anual, de peste un milion de turisti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI