„Înecul nu este cum vedem în filme, că țipi după ajutor. Poate să fie un înec pe mut, să nu te aud, pot să fiu și eu aici, iar eu dacă nu sunt atent la tine te poți îneca de față cu mine. Îți trebuie câteva secunde să te pierzi”, a explicat un salvamar.

Ancheta morții Lallei continuă. Ipotezele anchetatorilor

La ora 8.56

de minute și 30 de secunde, DJ Lalla este surprinsă pe plajă, aproape de apă. Deși filmarea este făcută de la distanță, se vede că tânăra intră în apă, dar rămâne aproape de mal. Într-un interval de aproximativ 3 minute, DJ Lalla cade de mai multe ori, aparent lovită de valuri. Totul se petrece foarte aproape de mal, dar într-o zi în care steagul roșu interzicea complet accesul în mare.
„Apa este destul de rece. Deși nu pare periculoasă, te mătură oarecum spre sud. Simți oarecum ca ești tras la picior, dacă nu simți asta atunci ești oarecum safety. Deși e apa mică până la genunchi, la următorul val, ar veni undeva la zona brâului. Te poate dărâma valul, să se dezechilibreze, atunci urmează și un moment de panică pentru acele persoane”, a mai adăugat salvamarul.
Ipoteza unui înec aproape de mal din cauza valurilor este întărită de faptul că trupul tinerei a fost găsit la distanță de un kilometru.
Curenții au purtat trupul aproape de plajă și l-au scos la mal, în dreptul unei alte camere de supraveghere. Anchetatorii iau în calcul și varianta că fetei i s-ar fi făcut rău. Deși apa avea 22 de grade, senzația de frig era accentuată de vântul puternic.

Citește și: UPDATE/VIDEO- Ultimele imagini cu DJ Lalla! Cum a fost surprinsă tânăra cu doar două ore înainte de a fi găsită decedată pe plajă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În același timp, anchetatorii trebuie să afle identitatea celor trei persoane care se aflau pe plaja unde s-a produs tragedia. Două siluete sunt suprinse plimbându-se prin aceeași zonă, dar înainte ca tânără să ajungă la apă. O altă persoană aleargă și trece chiar pe lângă locul în care DJ Lalla intrase în apă.
Polițiștii exclud în acest moment varianta unui atac. Rămân în picioare, ca ipoteze, accidentul sau sinuciderea. Totuși, lipsa biletului de adio pare să excludă această variantă.
Înainte de scenele surprinse pe plajă, DJ Lalla este înregistrată ieșind din blocul în care era cazată. Pare să vorbească la telefon. Surse din rândul anchetatorilor spun că fata ar fi discutat cu sora geamănă care urma să revină din Marea Britanie.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si