Un copil de un an și 6 luni a rămas blocat în mașina aflată în parcarea unui hipermarket din Oradea. Disperată, mama a sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor. Colega mea Iulia Dumitrașcu ne spune ce s-a întâmplat acolo. Iulia, te ascultăm, a transmis Cristian Sabbagh.

Copil blocat în mașină, uitat sub soarele încins

Chiar mama copilului a alertat autoritățile când și-a dat seama de greșeala făcută. A spus că a intrat la cumpărături, l-a lăsat pe cel mic în mașină, cu cheile în contact. Autoturismul s-a blocat, așa că mama a cerut ajutor de la pompieri. La Oradea au fost astăzi 30 de grade, iar mașina s-a încins rapid sub soare. Pompierii de la descarcerare au spart geamul portierei de din dreapta față, au deblocat mașina și l-au scos pe copilul de un an și jumătate. Din fericire, micuțul era în stare bună. Pompierii trag însă un semnal de alarmă și spun că adulții ar trebui să fie mult mai prevăzători, mai ales în perioadele de caniculă.
Momentan, atât de aici, a transmis Iulia Dumitrașcu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si