Oamenii adoră să călătorească și să experimenteze cultura, mâncarea dar și băuturile celorlalte popoare. Campioni la cele mai ciudate gusturi din lumea întreagă par să fie asiaticii.

Delicii asiatice

V-ați săturat de cafelele anoste din fiecare zi? Ce ați zice să încercați o cafea cu sare? Cafea și sare?! Ei bine, da… Cafea robustă și un vârf de sare, îmbinarea perfectă între gustul sărat și dulceag, cu o ușoară tentă de caramel.

Citește și: VIDEO- Bătrânii vor să fie șoferi până la 100 de ani. Până la ce vârstă ar fi bine să conducem?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A doua opțiune ar fi cafeaua cu ou... o băutură sofisticată, cu o textură cremoasă și un gust interesant ca de tiramisu. Cafeaua cu ou, apreciată și consumată cu frecvență pe continentul Asiatic, dar total necunoscută publicului român. Deși unele rețete sunt foarte vechi și încă ținute secret, toate au la bază o cremă densă făcută din ou amestecat cu lapte condensat și extract de vanilie.
O combinație la fel de interesantă este berea cu ou, cunoscută încă din secolul al XVII-lea, atât pentru valoarea nutrițională oferită, cât și pentru puterile vindecătoare.

Gustul amar al berii în amestec cu dulceața dată de ou, îi oferă o savoare aparte, interesantă.
Atât cafeaua, cât și berea, se mixează cu o cremă din ou, rezultând o băutură delicioasă al cărei gust s-ar putea să vă surprindă plăcut. Pe stradă, prețurile pornesc de la 1-2 dolari, dar pot să ajungă până la 5-7 dolari dacă alegeți să vă bucurați de băuturi într-un restaurant mai select.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si