Denis Predescu este unul dintre cei mai apreciați designeri la ora actuală, creativ și foarte talentat. Ținutele sale au făcut înconjurul lumii și au ajuns la vedete și personalități, iar astăzi Denis se află alături de noi să ne vorbească despre ce mai nouă colecție a sa. Îți multumim că ai reușit să ajungi la noi și nu ai venit singur, ci cu o parte din modelele din noua ta colecție, a transmis Cristina Dorobanțu.

Denis Predescu, o nouă colecție de poveste

Denis- Bine v-am regăsit!

Cristina- Sunt și fetele aici în platou.

Denis- Sunt alături de mine, ca întotdeauna. Am vrut să aduc așa o mică mostră din direcțiile pe care le abordez acum.

Cristina- Le și invităm să intre, pe rând, pentru a vorbi despre noua colecție, care are multă culoare, broderie manuală.

Citește și: VIDEO- Blondul cald, culoarea vedetă a anului. Care sunt sfaturile specialiștilor în privința îngrijirii părului

Denis- Da, foarte multă pentru concept. În primul rând, pe lângă creativitatea mea, care este mai critică, mai teatrală, vreau să merg cumva și pe dezvoltare durabilă, adică stagiu pe care l-am făcut timp de douăzeci de ani m-a învățat că orice petic de material are o poveste și cumva eu merg pe această ecologie, prin redarea unui sens acestor petice de materiale, făcând niște decorațiuni pe care numai eu le fac.

Și e o mare satisfacție pentru mine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

De exemplu, evit și fermoarele, pentru că sunt foarte casante și de obicei imediat se rup, și alte lucruri. Există și alte sisteme tradiționale de prindere, care efectiv ne ajută să nu mai aruncăm chestiile care sunt foarte ușor epuizabile.

Cristina- Denis, am aflat că de curând ai început să colaborezi cu Miss India.

Denis- Da, am avut la Paris Fashion Week, care a avut loc în luna martie, am cunoscut-o pe Miss India Franța. Am avut mai multe colaborări, pentru o firmă de bijuterii, shooting-uri și mă voi reîntâlni cu ea la Cannes, acum la începutul lunii mai, să punem mai multe, să punem țara la cale, pentru festival, care va fi pe douăzeci și ceva cred.

Cristina- Apropo de Cannes, am aflat că, câteva din ținutele tale vor fi purtate pe covorul roșu!

Denis- Da, tocmai de aia merg acum la începutul lunii mai, pentru a face niște fiting-uri. De aia mă chinui să am gata colecția, aici vedeți doar o mică mostră. Și ce să zic, după aceea este mâna lui Dumnezeu.

Vedem ce vedetă va alege. Ce e important este că sunt prezent acolo, că am trecut niște preselecții și că merg totuși de două ori. Prima oară pentru selecție, a doua oară pentru rezultat.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Cristina- Denis, ne uităm la ținute, sunt spectaculoase și încă nu le-am văzut pe toate! Unde pot fi purtate?

Denis- Eu gândesc ținutele astfel încât, de exemplu, aceasta albastră este din două piese. Corsetul poate fi purtat și cu pereche de jeans și cu niște ciocate în picioare și cu o geacă de piele, la un festival.

Aceasta la fel este din două piese pe care o vedeți. Cumva încerc să aduc această creativitate și teatralitate și în cotidian, prin urmare prima ținută este un sacou, care poate fi purtat în o mie de combinații oversized și are doar niște accente care mă reprezintă pe mine.

Denis- În rest ce să zic, acuma depinde cât de curajoasă e clienta, ce cerințe sunt la evenimentul care, că nu poți să te duci într-o chestie total scoasă din context.

Mi-ș dori să revenim la ce a fost înainte de pandemie, pentru că, consumerismul ne-a acaparat complet viața, tocmai de aceea eu militez pentru detalii și pentru a readuce un pic individualitatea, pentru că deja am multe cliente care vor rochiile mele, dar îmi spun dacă o iau la o nuntă, deja toată lumea poartă rochii simple și o să fie scoasă din context și mi-aș dori din suflet ca lumea  să înceapă să se preocupe din nou de identitate, pentru că de fapt despre asta este moda, nu doar despre a străluci într-un fel vizual, ci și într-un fel individual.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: