Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Doi nou născuți au fost schimbați la maternitatea din Ploiești. Este vorba despre doi bebeluși care poartă același prenume

Doi bebeluși, născuți în aceeași zi și care poartă același prenume, au fost inversați, din greșeală, la maternitatea din Ploiești. O femeie a plecat acasă cu alt nou-născut.

Redactia Stirile Kanal D,

A ajuns acasă cu alt bebeluș [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Doi nou născuți au fost schimbați din greșeală la maternitatea din Ploiești. Mama unei fetițe a plecat acasă cu alt copil. Cum s-a întâmplat totul știe colega mea, Gabriela Ghizel", a transmis Simona Pătruleasa.

A ajuns acasă cu alt bebeluș

"Încurcătura s-a produs ieri, dintr-o greșeală a cadrelor medicale de la maternitate.

Este vorba despre 2 fetițe născute în aceeași zi și care poartă același prenume. La externare, mama uneia dintre copile a primit bebelușul greșit.

Cea care și a dat seama a fost cealaltă femeie, rămasă în spital. Asistentele i-au adus la alăptat fetița celeilalte mame, moment în care lăuza și-a dat seama că nu e copilul ei. A alertat imediat cadrele medicale, care au contactat-o pe mama care plecase cu celalalt copil.

Citeste si: UPDATE Rezultatele de la Evaluarea Națională 2024 au fost publicate și pot fi descărcate de aici- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acum, conducerea maternității din Ploiești a demarat o anchetă internă pentru a descoperi cine este răspunzător pentru acest incident", a transmis Gabriela Ghizel.

Citește și: Ce orori aveau loc în spatele unui salon de tatuaje? Patronul cumpăra bebeluși decedați: ”Unele crime sfidează înțelegerea”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI