Imagini bizare au fost suprinse într-un parc din centrul Brașovului. În miez de noapte, doi tineri care se plimbau întâmplător prin zonă spun că au văzut cum la un loc de joacă două leagăne se balansează fără încetare. Mirați, ei au filmat totul și au distribuit un videoclip pe internet. Postarea a devenit imediat virală și a stârnit controverse. În vreme ce unii se duc cu gândul la fantome, alții cred că există o explicație logică pentru acest fenomen.

Ce au remarcat cei doi tineri?

Imaginile au fost filmate in parcul central al Brașovului. Cei doi tineri care au vazut cum leaganele se balanseaza ciudat, spun ca au stat langa ele în jur de 40 de minute ca sa vada de ce nu se opresc.

România nu duce lipsă de mituri și povești legate de ființe supranaturale. Legenda lui Dracula, dansul ielelor sau piramida energetică din munții Bucegi sunt doar câteva dintre poveștile fantastice care sunt cunoscute în popor de câteva secole.

Momentul șocant în care un vânător de fantome este atacat de un "spirit violent" într-o transmisiune

Un vânător de fantome susține că a fost „atacat de un spirit violent” într-o casă bântuită, veche de cel puțin două secole, de unde a transmis în direct pe Facebook Live. 

Matt Paranormal susține că a simțit o „zgârietură dureroasă” după ce se presupune că a auzit un spirit dându-i un avertisment violent.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscopul săptămânii 13- 19 martie 2023. Care sunt zodiile norocoase

Vânătorul de fantome se afla într-o presupusă casă bântuită, în care făcea o investigație la cererea proprietarilor.

Bărbatul cu capacități paranormale susține că atacul violent s-a petrecut în timpul transmisiunii pe Facebook Live.

Cum s-a petrecut incidentul paranormal

Investigatorul paranormal susține că a fost „atacat de un spirit” după ce o voce sumbră l-a avertizat despre „violență” în timpul unui live pe Facebook.

Citește și: În urmă cu 3 ani, Cara era dependentă de heroină și trăia pe străzi. Acum este de nerecunoscut

Matt Paranormal, din Wrexham, Țara Galilor, găzduia joi un live pe pagina sa de Facebook, folosind o casetă "Alice".

Cutia sau caseta "Alice" este un dispozitiv software folosit în cercetările și investigațiile paranormale pentru a vorbi cu lumea spiritelor.

În timpul sesiunii, cutia ar fi emis cuvântul „amenințare” și „violent” în primele minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si