Psihologul Cristian Andrei ne dă sfaturi pentru situația în care ne este frică de o nouă relație, după o despărțire dureroasă.

„Daca noi consideram noua relatie ca find o complicatie de viata, lipsa a confortului, comparatie cu un esec atunci cand lucrurile sunt greu de demarat.
01.00 Daca il intrebi pe noul partener o sa spuna cum poti sa ma compari ce vechiul partener, cum poti sa spui ca sunt superficial.

Este foarte important sa nu i spui noului partener”, explică psihologul Cristian Andrei.

Cum să începem o nouă relație după o despărțire dureroasă

O nouă relație ne poate da impresia că ne sufocăm după o perioadă de singurătate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

„Daca iti pui aceste probleme de la inceput insemana ca acel partener nu a reusit sa te faca sa te indragostesti de el... dragostea are aceasta putere sa stearga preceonceptile, dragostea le rezolva, dar nu le faci tu, ti le provoaca altcineva. Altfel înseamna ca el nu e omul care sa imi schimbe universul, care sa ma faca sa nu imi fac probleme. daca iti pui probleme inseamna ca nu este vorba despre dragoste, ci ai luat doar o decizie, pe care poti sa o retractezi”, spune Cristian Andrei.

Expertul spune că oamenii care nu mai vor o relație pot avea o fobie socială.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si