Băiatul Clejanilor este așteptat astăzi la judecătorie. Fulgy are un nou termen în cazul de tâlhărie de acum 3 ani, când a lovit un jurnalist. Colega mea Ellvira Costache este acolo și ni se alătură cu detalii, a transmis Simona Pătruleasa.

Fulgy află dacă va merge la dezintoxicare

Într-adevăr, Fulgy, fiul Clejanilor a fost așteptat aici la judecătoria Sectorului 3, la ora 8:30, însă acesta nu s-a prezentat la termenul din dosar.

Vă reamintesc, în urmă cu 3 ani, Fulgy a agresat un jurnalist și a spart telefonul acesta a fost dat în judecată și condamnat la închisoare cu suspendare. În plus, a fost obligat să plătească și cheltuielile de judecată și să își trateze problemele cu droguri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Ramona de la Clejani a fost bătută cu o bâtă în timpul unui concert: „Mi-e teamă pentru viața mea”

Acesta trebuie să se interneze la dezintoxificare. El a contestat însă decizia instanței și s-a hotărât să plece din România în Dubai, acolo unde a ales să studieze între timp. Dosarul său a fost plimbat pe la mai multe instanțe, iar acum rămâne de văzut ce vor stabili judecătorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si