„În această săptămână luna plină în fecioară ne va determina să facem curat în sufletul nostru, la locul de muncă, dar și în relații. Vibrația cifrei 9 ne îndeamnă să facem un bilanț și să scăpăm de tot ceea ce nu ne mai este de folos. Începe horoscopul cu Andreea Dincă”, a tranmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Horoscopul săptămânii cu Andreea Dincă

„Începem săptămâna sub razele lunii pline în Fecioară. O săptămână cu multă energie, cu multa emoție, cu multe răsturnări de situație pe toate sectoarele. Este important sa vă dați voie sa faceți curat în sufletele voastre, dar și la locul de muncă și în relații. Mercur în Pești vă ajută să vă conectați mai mult cu sufletul vostru. De asemenea, sunteți mai creativi în procesul de la locul de muncă sau în alte sarcini de zi cu zi.
Berbecii, în aceasta săptămână, sunt interesați de creștere spirituală, de dezvoltare personală. La locul de muncă aveți anumite avantaje și le folosiți la momentul potrivit. In dragoste va deschideți sufletul.

Taur: este important pentru voi să vă apropiați de prieteni. Aceștia au surprize neașteptate. De asemenea, în dragoste găsiți soluții acolo unde de multe ori au fost reproșuri.

Citește și: Horoscopul zilei de 26 februarie 2024: Zodiile care au noroc în prima zi a săptămânii

Gemeni: este indicat să aveți răbdare cu colegii voștri, sunt multe tensiuni pe sfera profesională, dar dacă aveți răbdare și priviți și din perspectiva lor, posibil să găsiți soluții care să vă ajute pe toți.
Racii, în această săptămână sunt concentrați să învețe să studieze să își șlefuiască anumite talente și competențe. La locul de muncă faceți treabă bună și puteți primi laude și recompense. În viața de cuplu ies la suprafață anumite adevăruri care dor.
Fiți mai îngăduitori cu cei dragi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Leu: În această săptămână gândurile sunt îndreptate către bugete, cum sa cheltuiți, cum sa împărtiți, cum să agonisiți. Este important să fiți mai blânzi cu voi în deciziile financiare pe care urmează să le luați.

Fecioară: Energia este concentrată pe sectorul relațiilor. Acestea trec prin foarte multe faze. Uneori poate să fie mai complicat, alteori să aveți senzația că aveți toate răspunsurile, dar este important să aveți răbdare și să încercați tot timpul să priviți jumătatea plină a paharului.
Balanță: acești nativi sunt pregătiți sa aducă dezvoltarea si inovația in viețile lor. Este important să vă decideți ce anume vă doriți sa construiți pentru că energie aveți și aveți si toată susținerea. La locul de muncă creativitatea vă este aliat de nădejde, iar în dragoste vă bucurați de momente romantice alături de parteneri.

Scorpion: este important sa luați în calcul si răsturnările de situație deoarece în aceasta săptămână puteți face față imprevizibilului chiar daca îl lăsați să se întâmple. De asemenea, în dragoste sunt tot felul de schimbări care pe termen lung vă vor ajuta.

Săgetător: poate ca învățați în aceasta săptămână să cooperați, dar nu va este ușor. Cooperarea la locul de muncă nu vine cu ușurință. Ascultați-vă tot timpul intuiția dar folosiți-vă și de experiența pe care o aveți. De asemenea, nu ar strica să discutați mai mult cu frații, cu surorile. Aceștia au tot timpul idei bune și strategii pentru voi.
Capricorn: în această săptămână universul vă trimite mesaje în moduri neașteptate. Intuiția este foarte puternică, la cote maxime și această voce interioară vă ghidează la locul de muncă extraordinar de bine. Cu două planete importante pe casa banilor nu aveți cum să nu reușiți. Marte și Venus aduc o energie extraordinară la capitolul finanțe. In viața de cuplu sunteți mult mai romantici și aveți la voi cuvintele. Vorba dulce, mult aduce.

Vărsător: Multă energie și multă imaginație pe toate sectoarele și o folosiți cu ințelepciune pentru că ați înțeles că altfel nu puteți reuși. Este important să vă apucați și de putină mișcare, sa va faceți abonament la sala sau sa consultați un specialist pentru a învăța sa va construiți un stil de viață sănătos.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pești: cu soarele în semnul vostru este momentul să ieșiți în față, să aveți mai mult curaj și să vă bucurați de scena care vă aparține. Gândurile pot fi uneori melancolice și da, există posibilitatea sa treceți printr-o mie de stări, dar nu uitați: scena vă aparține. Este momentul să străluciți atât în dragoste, cât și la locul de muncă.
Vibrația săptămânii este cifra 9. Această energie este una puternică, intensă, care îndeamnă să porniți într-o căutare spirituală, să creșteți din toate punctele de vedere. Această vibrație este despre echilibru, dar și despre a face un bilanț, a face calcule, a elibera ceea ce nu mai este folositor”, a transmis Andreea Dincă, astrolog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si