În această săptămână atmosfera astrală este una intensă pentru că luna plină este în transformare și transmite vindecare sufletească. Vibrația săptămânii este cifra opt, veți avea parte de reîntâlniri carmice. Începe horoscopul cu Andreea Dincă.

Horoscopul săptămânii, cu Andreea Dincă

Atmosfera astrală a săptămânii este una intensă, pe cer se formează o luna plina în scorpioni, o lună plină transformatoare și vindecătoare, momentul potrivit pentru a elibera blocajele, temerile fricile, momentul pentru regenerare.

Berbec- Multe dificultăți pentru voi în aceste zile, o săptămână cu o criza emoțională care ar putea să vă duca în retragere, solitudinea este bună din când în când.

Taur- Adevăruri ies la suprafață pe sectorul sentimental, sunt anumite relații care trec prin transformare, unele se termina, în timp ce altele ar putea să răsară.

Gemeni- O săptămână solicitanta la locul de munca, dar avantajele sunt pe măsură. Depuneți eforturi consistente, veți fi plătiți foarte bine.

Rac- În aceasta săptămână vă concentrați atenția asupra problemelor personale, viață de cuplu suferă transformări. Este cel mai bine să abeti răbdare și să nu puneți presiune pe parteneri sua pe anumite persoane din trecut.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Leu- O săptămână în care veți caută echilibru intre viață profesionala și viață personală. Acasă sunt multe solicitări de la familie, iar în zona profesională aveți șanse și oportunități rar întâlnite, încercați să prioritizati în așa fel încât să aveți liniște sufletească.

Fecioara- Multe gânduri, multe idei, multe perspective diferite, cel mai bine e să vă retrageți, să vă dați câțiva pasi în spate pentru a privi imaginea din ansamblu înainte de a lua decizii.

Balanță- Munca din ultimele 6 luni, este acum răsplătită, în aceasta săptămână recoltați roadele eforturilor voastre, puteți să vă bucurați onorandu-vă un cadou frumos.

Citește și: Horoscopul zilei de 23 aprilie 2024: Zodiile care merg pe cel mai bun drum și se simt împlinite

Scorpion- Multe emoții și multe transformări pentru voi, un moment de renaștere, un moment de eliberare, posibil să vă confruntați și cu anumite situații care nu vă plac, dar la final să aveți senzația că v-ați recunoscut, că s-a eliberat tot ceea ce vă bloca.

Săgetător- mai multa grija și atenție cu sănătatea deoarece trebuie să fiți vulnerabili în aceasta săptămână. Dați-vă timp în a vă gestiona emoțiile deoarece situațiile de sănătate vă pot afecta din cauza acestora.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Capricorn- Zona socială este puternic evidențiată în aceasta săptămână, fie sunt întâlniri în urma cărora veți afla informații, fie veți ieși dintr-un grup care simțiți că vă solicita mult prea mult.

Vărsător- Sunt evenimente care vă bulversează pe sectorul profesional, posibil să fiți în fata unei alegeri mari, luați-vă timp pentru a decide, de asemenea este o săptămână importanta și pentru membri familiei care au realizări uriașe.

Pești- Vă concentrați atenția asupra unui examen important a unui interviu sau a unor acte, documente la care ați visat mult, după ce bifați aceste realizări, aveți unda verde în planurile voastre financiare și personale.

Vibrația săptămânii este cifra 8, aceasta energie este una puternica, cifra 8 este o cifra carmica, așadar așteptați -vă la tot felul de schimbări reîntâlniri carmice sau tot felul de situații care vin precum o nota de plata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si