Actorul Hugh Jackman, cunoscut pentru rolul lui Wolverine și soția sa, actrița Deborra-Lee Furness divorțează după o căsnicie îndelungată, de 27 de ani.

Divorț în showbiz. Divorțează după aproape 3 decenii de mariaj

Anunțul separării a fost unul simplu, semnat de amândoi.

„Am fost binecuvântaţi să împărtăşim aproape trei decenii împreună ca soţ şi soţie într-o căsnicie minunată şi plină de iubire.

Călătoria noastră se schimbă acum şi am decis să ne despărţim pentru a ne urma creşterea individuală. Familia noastră a fost şi va fi întotdeauna prioritatea noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoştinţă, dragoste şi bunătate.”

Hugh Jackman și Deborra-Lee s-au cunoscut într-un serial de televiziune australian, în 1995, iar un an mai târziu și-au unit destinele. Cuplul are doi copii adoptați, Oscar, de 23 de ani și Ava, care are 18 ani. Cele două vedete au vorbit întotdeauna despre relația puternică pe care o au și despre însemnătatea unuia pentru celălalt.

Am avut o conexiune fantastică! Și mă simt binecuvântată că simt că mi-am întâlnit sufletul pereche, a declarat Deborra-Lee Furness.

Chiar de la bun început am fost prieteni foarte buni. De-acord? De acord, a declarat Hugh Jackamn.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Paradoxal, tocmai soția sa l-a sfătuit să nu accepte rolul lui Wolverine, care i-a și adus succesul lui Hugh Jackman.

Citește și: Joe Jonas a semnat actele de divoț. Povestea de dragoste cu Sophie Turner a luat sfârșit după 4 ani de căsătorie.

Presa străină vorbește despre faptul că perioada de lockdown din pandemie le-a afectat relația și, în ciuda eforturilor de a-și salva căsnicia, cei doi au ajuns la concluzia că cea mai bună opțiune este să se despartă si sa ramane doar prieteni.

În luna aprilie, cei doi asarbatoreau 27 de ani de mariaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si