"Infractor sub mască de livrator. Aceasta este realitatea zilelor noastre dovedită de un jaf în plină zi. O femeie i-a căzut victimă. Toată acțiunea s-a petrecut într-un centru comercial din Capitală. Imaginile de pe camerele au surprins totul", a transmis Cristian Sabbagh.

Infractor sub mască de livrator

Jaful s-a întâmplat în amiaza mare, într-un centru comercial din sectorul 6 al Capitalei. În jurul prânzului, livratorul decis să ridice, pe lângă comenzi, și un telefon, direct din buzunarul unei doamne.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care individul se apropie de femeie, îi bagă mână în buzunar și îi fură telefonul. Apoi pleacă. Când a realizat că nu își mai găsește telefonul, femeia a intrat în panică.

"M-am așezat la masă, moment în care am realizat că lipsește telefonul mobil. Am întrebat colegii dacă m-au văzut cumva cu telefonul, Eu nu țineam minte dacă îl aveam la mine sau l-am lăsat la birou. Ei mi-au spus că nu m-au văzut și să stau liniștită că cel mai probabil l-am lăsat la birou", a spus victima.

Însă nu a fost așa. Când și-a dat seama că de fapt a fost jefuită, victima a alertat autoritățile. Ba chiar a încercat să-i acorde o șansă individului.

"De pe un alt număr de telefon de la o colegă, i-am dat un sms clasic.

Știam că va vedea notificările, știam că va vedea notificările și i-am zis "Adu-mi în jumătate de oră telefonul la punctul de informații de la mall", a spus victima.

Serviciul de localizare al telefonului a fost salvarea ei. După mai multe plimbări între două centre comerciale, individul a fost prins și dus la secția de poliție. Culmea, nu era la prima abatere. Însă, după acest incident se naște o altă ipoteză.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Am stat și m-am gândit că unui astfel de om noi îi deschidem ușa comandăm mâncare. Deschid ușa cu portofelul în mână unui individ cu genul acesta de... comportament! Da și de istoric!", a spus victima.

Am cerut și un punct de vedere al companiei pentru care bărbatul făcea livrarile.

"Nu angajăm direct curieri. Lucrăm cu parteneri, companii de logistică, care angajează curierii care livrează folosind aplicația. Am demarat o investigație internă și vom discuta cu angajatorul curierului despre pașii următori", a spus compania unde lucra bărbatul.

Într-o piață cu o nevoie acută de forță de muncă, nu există o reglementare clară a recrutărilor de care să țină cont agențiile de muncă temporară.

În cazul jafului comis de livrator, poliția a deschis dosar penal, iar individul este cercetat și a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Donald Trump, ieșire nervoasă după victoria lejeră din New Hampshire. "Are creier de pasăre"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si