Andreea Antonescu și iubitul ei au trăit spaima vieții pe pârtia din Azuga. Cei doi urcaseră pe munte pentru ca tânărul să o învețe pe artistă să schieze. El spune că are experiență. În plus, cunoaște bine pârtie și regulile care trebuiesc respectate cu sfințenie. La un moment, s-au oprit să facă niște poze. S-au dat la margine să nu stea în calea celorlalți.

Ca din senin, ceva l-a izbit pe tânărul de 27 de ani, iar spaima a fost uriașă.

”Era un tată cu fetița lui și a argumentat că, în momentul în care fetița a încercat să urce pe placă, a fugit placa”, spune artista.

Andreea spune că s-a speriat teribil, mai ales că nu era nimeni în jur și nu știa cum să reacționeze. A încercat singură să-i scoată schiurile din picioare până când au ajuns salvamontiștii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Primul show „Andre” după reunirea trupei. Povestea piesei „Reset la inimă”, spusă de Andreea Bălan

”Imaginează-ți cum era toată senzația. Eu cu clăpari în picioare... Am încercat singură să scot schiurile. Habar nu aveam cum să le scot. La o înălțime de doi kilometri. Aveam doi kilometri de pârtie și nimeni în jurul meu. Eram efectiv paralizată de frică pentru că nu știam ce am de făcut. Habar nu aveam”, povestește Andreea Antonescu.

Cu dureri cumplite la coloană, tânărul a fost coborât de pe munte cu targa, iar la bază aștepta o ambulanță care l-a dus în grabă la spitalul din Sinaia.
Acolo, doctorii i-au făcut investigații și l-au trimis la Ploiești. Din fericire, leziunile nu sunt grave, dar poate să spună că a trecut razant pe lângă o nenorocire.

Citeste si: Andreea Bălan, în stare de șoc! Fiica ei, internată în stare gravă la spital: ”A înghițit ceva și a leșinat”

Grav e că sunt tot mai multe astfel de cazuri- unele extrem de grave. Ultimele 24 de ore au fost de foc pentru salvamontiști. Peste 120 de apeluri s-au înregistrat la 112 în urma unor accidente pe pârtii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si