Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Lecții despre sport și sănătate

A fost o zi speciala pentru suporterii vicecampioanei Romaniei la baschet masculin. Cei mai mici fani ai CSU Sibiu s-au distrat impreuna cu membrii echipei si au invatat mai multe despre sport si sanatate.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zeci de copii si parinti s-au distrat de minune impreuna cu jucatorii echipei de baschet. Cei mici au invatat de la specialisti despre igiena orala si despre sanatatea dentara.

Nu doar copiii au fost incantati, ci si parintii. „E o experienta minunata pentru coplasi, mai ales ca pot intalni jucatorii cei adevarati”, a spus tatal unui copil.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Fanii s-au fotografiat cu jucatorii echipei, iar la la final cei mici au primit cate un cadou.

Psiholog Bianca Radu, reprezentant clinica dentara: Asa cum sportivii se antreneaza pentru a-si atinge obiectivele, noi antrenam copiii pentru a avea zambete sanatoase pe parcursul intregii vieti.

Potrivit specialistilor, gradul de informare al pacientilor este tot mai ridicat, iar parintii se preocupa sa rezolve problemele stomatologice ale copiilor inca de la varste fragede.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI