Este în desfășurare o anchetă în capitală după ce o femeie și fiica sa de nouă ani au fost mușcate de un câine în parc. Deși animalul de talie mare avea stăpân, acesta fusese lăsat să umble liber și fără botniță. Incidentul a fost unul anunțat, în sensul că împotriva stăpânului fusese deja făcută o petiție.

Mama și fiica se plimbau prin Parcul Circului din Sectorul 2 când au fost atacate din senin de un câine mare.

O martoră a sunat imediat la 112, iar un echipaj de poliție a venit la fața locului, acordându-le îngrijiri medicale și transportându-le ulterior la spital pentru investigații suplimentare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Între timp, polițiștii au încercat să dea de urma stăpânului iresponsabil, dar acesta a dispărut și nimeni nu știe unde se află. Revoltător este faptul că mama și fiica nu ar fi primele victime ale câinelui. Martorii din parc au confirmat că animalul este lăsat deseori fără lesă sau botniță, în ciuda comportamentului agresiv pe care l-a avut în repetate rânduri.

Oamenii din parc au făcut o petiție împotriva proprietarului câinelui, însă acesta nu a fost depistat până la această oră.

Poliția face eforturi pentru a-l găsi pe proprietar și pentru a-l trage la răspundere.

Citește și: VIDEO Alertă! Grecii se pregătesc pentru incendii. Temperaturi record de până la 39 de grade au fost deja înregistrate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si