Stirea" Marea finală Survivor România 2021, sâmbătă de la ora 20.00" difuzata in cadrul Stirilor KANAL D din 8 07 2021

După plecarea lui Albert de la Survivor România 2021, unul dintre marii favoriti, jocurile sunt închise pentru marea finală Survivor România, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, doar aici, la Kanal D!

”Îmi cer scuze, am puține emoții. Cum am zis, am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală… Scuzați-mă, un pic! Am dat tot ce am putut, am făcut… n-am avut nici măcar o secundă gândul de a renunța”, a spus Albert.

Citeste si: Albert, eliminat aseară de la „Survivor România”; Daniel Pavel a facut anunțuri importante în Consiliu!

Finala Survivor România 2021
Finala Survivor România 2021[Sursa foto: Kanal D]

O ţară întreagă a urmărit şi a trăit cu sufletul la gură, timp de 7 luni, acest concurs de supravieţuire- devenit un adevărat fenomen.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Partea preferată e partea sportivă, dar și partea socială, tot felul de grupulețe, conflicte și așa mai departe care apar între concurenți”, afirmă un fan al emisiunii.

Cine va câștiga Survivor România 2021?

O ţară întreagă aşteaptă acum să vadă cine va ieşi învingător din această luptă extrem de dură, sâmbătă, de la ora 20:00.

O altă persoană afirmă că Zanni ar trebui să câștige.

”Pentru că e cel mai bun!”, afirmă aceasta.

Citeste si: Elena Marin, nominalizată aseară spre eliminare- „Mă așteptam să fiu nominalizată de Marius”

Întrebat cu cine ține, un alt telespectator al emisiune spune că Elena: ”Fiindcă e eroică, curajoasă!”.

Vineri și sâmbătă sunt semifinalele Survivor Romania 2021

Pentru cei cinci supravieţuitori rămaşi în lupta Survivor, emoţiile si suspansul sunt la cote maxime, mai ales că joi si vineri sunt semi-finalele!

”Am dureri foarte mari, m-am cam rupt pentru traseul ăsta. Vreau să mulțumesc și celor de acasă pentru sentimentele pe care le am acum și siguranța pe care o am și încrederea în mine pentru că ei m-au adus până în ipostaza asta în competiția asta, ei m-au votat și fără ei cred că aș fi trait și eu sentimentul ăla: băi, mi-e frică că s-ar putea să fiu votat, băi, mi-e frică că s-ar putea să fiu eliminat”, afirmă Zanni.

Finala Survivor România 2021
Marea finală Survivor România, sâmbătă de la ora 20.00[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Finala Survivor România 2021: La ce oră începe emisiunea?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Pe mine mă pune pe gânduri faptul că ei au fost foarte mult timp favoriți și eu am fost doar locul doi de câteva ori, iar în ultima perioadă nu am mai fost în topul clasamentului publicului și mă gândesc fix la asta: dacă eu am vreo șansă împotriva lor?”, spune Marius.

”Cred că frica ar putea caracteriza ceea ce simt acum. Sunt mândră că am ajuns până aici. A fost greu, dar a fost și frumos”, precizează Elena.

Citeste si: Marea Finală „Survivor România”, pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

După competiţia de pe traseele Survivor din Dominicană, Consiliul va fi difuzat în direct joi si vineri, in semifinale!

Marea Finală de la Survivor România 2021 de sâmbată va încheia spectaculos acest sezon, care a doborât recorduri de audienţă si v-a convins pe dvs, telespectatorii, să deveniti parte din lupta fiecărui concurent pentru supravieţuire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si