Cetățeanul străin, în vârstă de 23 de ani, s-a aruncat inexplicabil în fața autobuzului. Acesta a scăpat cu viață în urma impactului.

@imaginea.romaniei.tv Șoc și groază în trafic! Accident șocant un bărbat se aruncă în fața unui autobuz, pe bd. Magheru, din București #asociația_profesională_a_transportatorilor_apt #autobuz #accident #ivan_tudor_florian #șoc_și_groază #whistelblower #avertizor_de_integritate #trafic ♬ suono originale- pier

Un tânăr s-a aruncat în faţa autobuzului, pe bulevardul Magheru

În imaginile surprinse de camera de bord se poate observa cum șoferul se deplasează pe prima banda și se apropie de prima stație.

Citește și: Accident puternic între două mașini și o motocicletă în București. Două persoane au ajuns la spital

Șoferul STB nu a avut timp pentru a evita impactul, astfel că tânărul a fost aruncat pe asfalt, iar geamul s-a spart în zeci de bucăți.

"Când a sărit el de pe trotuar nu cred că fugea de nimeni din ce am văzut.'', a spus șoferul STB.

Citește și: VIDEO| Accident mortal în Argeș. O fetiță de 10 luni a murit în brațele mamei sale

”Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.”,  a

transmis Oana Pîrvan, Brigada Rutieră.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul este din Indonezia și a fost preluat de angajatorul din România. 

„Am simțit o bubuitură în acel moment”. Accident rutier înfiorător în Sibiu. Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc

Un tânăr de 24 de ani din Sibiu a murit pe loc după ce a intrat cu mașina în spatele unui autobuz oprit în stație. El ar fi avut viteză mult prea mare și nu purta centura de siguranță.

O pasageră din autobuza sunat la Poliție. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

Citește și: Cutremur în Vrancea. Ce magnitudine a avut seismul de noaptea trecută

Cum s-a întâmplat totul?

Tragedia înfiorătoare s-a petrecut duminică după-amiază pe calea Gușteriței din Sibiu. Tânărul se afla singur în mașină, iar din cauza vitezei, el a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un autobuz care era oprit în stație.

„Am simţit bubuitura tare în acel moment. Când m-am dat jos şi m-am uitat la el, deja era în spatele nostru. Am tras de uşă să pot să-l dau jos. Era uşa blocată. Nici nu avea nici centura pusă”, a spus șoferul autobuzului, potrivit observatornews.ro

Citește și: VIDEO| Un adolescent de 17 ani a ajuns în comă după un meci de fotbal cu prietenii

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Mi-a zis să sun la ambulanţă. Când m-am uitat am văzut o maşină care era în spatele autobuzului distrusă şi începea să ia foc”, a mărturisit o pasageră din autobuz.

Medicii s-au chinuit să-l readucă la viață, dar fără succes

Șoferul autobuzului a stins incendiul provocat, dar, din nefericire, tânărul de 24 de ani a murit pe loc, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

L-au resuscitat peste 40 de minute, eu ştiu... jumătate de oră, 40 de minute. Şi nu şi-a mai revenit”, a spus șoferul autobuzului, potrivit sursei citate.

Citește și: Clipe de coșmar pe stăzile unui oraș australian! Un bărbat a înjunghiat o femeie pe stradă şi i-a distrus mașina

S-a stabilit faptul că şoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz stationat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto”, a punctat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si