„Moș Crăciun a început să împartă cadouri copiilor cuminți. El s-a oprit de această dată la micuții din Sectorul 6, care sunt foarte emoționați de întâlnirea cu Moșul. Acolo este și colega mea, Dana Luțu. Bună ziua, Dana, te ascultăm”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Moș Crăciun a împărțit cadouri copiilor din Sectorul 6

Dana Luțu: Bun găsit tuturor! Emoția întâlnirii copiilor cu Moș Crăciun parcă oprește timpul în loc și creează o parte din magia Crăciunului. Micuții s-au pregătit, au cântat, au dansat, i-au spus poezii

Moșului, iar el s-a pregătit să-i recompenseze cu daruri.

Moș Crăciun: Bună ziua, dragii mei! Bine v-am găsit! Am să înmânez daruri pentru copiii ăștia minunați care s-au pregătit, au dansat.

Dana Luțu: Ia să vedem ce ai primit de la Moș Crăciun?

Copil: Câte dulciuri am primit! Am primit și un joc de șah!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Pregătiri în satul lui Moș Crăciun. Spiridușii muncesc din greu pentru cadourile micuților

Dana Luțu: Le spuneam telespectatorilor că Moșul a fost chiar emoționat să-i vadă pe micuți.

Moș Crăciun: Emoție maximă, emoție maximă!

Dana Luțu: Sunt tot felul de momente pe scenă, acum avem parte de un moment de balet, micuțele balerine au pregătit surprize pentru Moș, dar și pentru părinții emoționați care sunt acum în sală și aplaudă și vreau să mai știu așa, Moșule.

Vei sosi la toți copiii? Așa am auzit.

Moș Crăciun: Sigur că da, sigur că da. Am pentru toți copiii aceștia minunați cadouri și daruri. Vă urez vouă și părinților sărbători fericite și un an plin de bucurii și succese pentru voi, cei mici, care știu că veți învăța.

Dana Luțu: Așadar, Moșul va sosi la toată lumea. Fiți cuminți și așteptați-l pe Moșul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si