„Cântăreață de muzică populară, Mariana Birică, este recunoscută pentru mâncarea delicioasă pe care o pregătește dar cel mai mult iubește să facă dulciuri. Ea ne-a dezvăluit cum putem să transformăm resturile cozonacului într-o delicioasă prăjitură”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Prăjitură delicioasă din resturi de cozonac

Mariana Birică este talentată, nu doar pe scenă, ci și în bucătărie. Solista de muzică populară se transformă într-o bucătăreasă senzațională în perioada sărbătorilor, când pregătește toate bunătățile tradiționale.

Acum, Crăciunul a trecut, artista a rămas cu multe felii de cozonac pe care s-a gândit să le folosească într-o prăjitură inedită.
„Am inventat prăjitură de cozonac, ca și un tort. Felii de cozonac de la sărbători. Mai bine întrebați persoana care a și făcut prima dată tortul de cozonac și a rămas tradiție. Renumit în familie, toată lumea îl cere, dacă nu rămân după sărbători cu cozonac, cumpăr ca să avem”, a spus Mariana Birică.
Ajutată de fiica și de nepoata ei, Mariana ne arată, pas cu pas, rețeta unui desert simplu și gustos.

Citește și: Scandal în cazul Ferma Dacilor. Complexul ar fi fost construit în mod ilegal, pe o bucată din terenul unui localnic din Gura Vadului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Artista a făcut pentru prima dată acest tort, sub îndrumarea fiicei, iar acum s-a specializat în această rețetă, pe care o face an de an, după sărbători. Secretul constă în doar 3 ingrediente: felii de cozonac, o cremă și câteva fructe.
Nepoțica Marianei, care are numai 4 ani, este și cel mai mare ajutor al artistei, în bucătărie. Miriam este nelipsită de lângă bunica ei, mai ales când face această prăjitură.


Odată finalizată asamblarea tortului, desertul se lasă la frigider pentru câteva ore, astfel încât aromele să se îmbine. Iar Mariana Birică știe foarte bine că nu poate da greș niciodată cu o astfel de prăjitură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si