Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Pedepse grele pentru doi foști prelați din Biserica Ortodoxă Română. Imagini șocante cu abuzurile comise împotriva unor elevi de seminar

Cutremur în Biserica Ortodoxă Română. Fostul episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, dar și un fost preot au primit sentințe grele de ani de închisoare pentru agresiune sexuală. 

Redactia Stirile Kanal D,

Pedepse grele pentru doi foști prelați din Biserica Ortodoxă Română

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

După șapte ani de la izbucnirea scandalului care a zguduit Biserica Ortodoxă Română, fostul episcop al Hușilor Corneliu Bârlădeanu a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru viol. Un alt fost preot a primit o pedeapsă și mai grea- 15 ani cu executare.

Amândoi sunt acuzați că ar fi violat și agresat sexual trei studenți ai seminarului teologic. Decizia magistraților nu este definitivă.

Fostul episcop Corneliu Bârlădeanu a fost condamnat în prima instanță la opt ani de închisoare pentru viol. Trei foști studenți ai seminarului teologic din Huși și ar fi fost agresați, spun procurorii.

Citeste si: UPDATE Rezultatele de la Evaluarea Națională 2024 au fost publicate și pot fi descărcate de aici- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Un fost arhimandrit a primit o pedeapsă mult mai dură: cincisprezece ani de închisoare pentru viol aproape dublu față de sentința primită de episcopul de Huși.

Pedepse grele pentru doi foști prelați [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Informațiile din dosar apar greu după ce fostul episcop a reușit să obțină secretizarea procesului pe motiv că presiunea mediatică ar fi prea mare.

Episcopiei Hușilor nu i se impută responsabilitatea pentru faptele penale și imorale reținute în sarcina inculpaților.

Decizia magistraților de la Curtea de apel Galați nu este definitivă și a fost deja contestată de avocații celor doi prelați. Între timp fostul episcop este retras la o mănăstire din Neamț.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI