„Revin petrecerile de Revelion în apartament. Ofertele piperate i-au făcut pe mulți să își schimbe planurile pentru seara de Anul Nou. În loc de petrecere la o cabană la munte, ori într-un club select, mulți dintre noi vor avea parte de o adevărată distracție cu prietenii... chiar în sufrageria de acasă”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Petrecere în sufragerie de Revelion, în loc de cabană la munte

Doar câteva zile ne mai despart de petrecerea dintre ani, iar planurile sunt deja făcute.
„La munte, așa cum este normal. Am dat 3.000 lei și o să fim 5 oameni. Cei 3.000 de lei au fost doar pentru cazare, mâncarea o să fie separat”, a spus un tânăr.
Un astfel de scenariu nu este pentru toți.
„Facem Revelionul la apartament, alături de cei dragi. Este mult mai rentabil față de prețurile care sunt acum la munte pentru cazarea a 15 copii într-o cabană”, este părerea altei tinere.
Cei mai mulți au preferat să evite anul acesta deplasările de Revelion din cauza costurilor mult prea ridicate. Așa că petrecerea dintre ani o vor face chiar... acasă.

Citește și: VIDEO- Pregătiri pentru Revelionul din Hala Laminor. Cum sunt așteptați oaspeții?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„De Revelion doar cu prietenii acasă și probabil o să ieșim cu prietenii prin Piața Constituției. Pe stil vechi, în apartament”, a spus un alt tânăr.
„Noi am vrut la munte, dar am preferat să stăm acasă. Nu s-a mai putut că era scump și am zis lasă, facem acasă”, este părerea altor băieți.
Chiar și acasă... cheltuielile se adună.
„3 milioane, de persoană, plus mâncare, băutură că o să fie, plus artificii și așa mai departe”, au calculat câțiva tineri.


Cum mulți au optat să facă Revelionul pe stil vechi, restaurantele vin cu oferte last-minute pentru a-și atrage clienții chiar și în ultima clipă. Meniul pentru o persoană pleacă de la 400 de lei și poate depăși 1.000 de lei în unele localuri, dublu față de costul pentru o petrecere organizată în apartament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si