Calitatea tenului este data si de calitatea alimentului pe care il consumam. Ne dorim luminozitate, stralucire, un ten frumos, sanatos, tanar! Ne dorim sa intarziem aparitia ridurilor si a semnelor imbatranirii si-atunci ceea ce mancam trebuie ales cu mare grija, alimentul de calitate este important.

Sa tinem problemele la distanta de pielea noastra nu este deloc dificil, dar necesita putina atentie la ceea ce punem in farfurie.

Din meniu nu trebuie sa ne lipseasca produse “cheie”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„As incepe cu alimentele care contin Omega 3, alimentele care contin omega 3. Si aici ma refer la pestele gras si la avocado. Sunt 2 alimente, 2 tipuri de alimente, care tin tenul frumos si neted. In sensul ca aportul de vitamina E si de omega 3 sunt esentiali pentru combaterea imbatranirii”, explică nutriționistul Lygia Alexandrescu.

 

O dieta alimentara prietenoasa cu pielea nu este singurul element care vine in spijinul sanatatii acestui organ.

Secretul sta intr-un detaliu aparent minor, dar de o importanta uriasa.

„Degeaba mancam sanatos, degeaba ne straduim sa avem o serie intreaga de nutrient calitativi, daca nu ne hidratam. Suntem apa, avem nevoie de apa, celulele au 60-70 la suta apa si toate procesele biochimice se intampla in apa. O apa de buna calitate, curate”, spune Lygia Alexandrescu.

O piele incarcata este o piele care se confrunta frecvent cu alimente precum ciocolata sau sarea.

Specialistii ne sfatuiesc sa stam la distanta de ele, daca vrem sa avem un ten de bebelus.

Cand pielea este ingrijita conform varstei, rezultatele sunt vizibile si de durata. Iar ca ajutoare externe, mastile din produse naturale, precum avocado sau castravete, nu fac altceva decat sa accentueze sanatatea pielii, care razbate din interiorul corpului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si