„Dintr-un paradis liniștit, Suedia s-a trezit pradă unui infern al bandelor criminale care racolează tot mai mulți minori pentru asasinate la comandă și atacuri cu bombă. Unul dintre ei, în vârstă de 16 ani, a fost capturat lângă București. De aici ar fi instrumentat unele omoruri, cred anchetatorii. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Considerat unul dintre cei mai periculoși criminali la doar 16 ani

Sheik Mohammad Mohamed are doar 16 ani și este considerat ca fiind unul dintre cei mai periculoși criminali de către autoritățile suedeze. Se ascundea în România, într-un cartier rezidențial din Voluntari.
Pe numele individului există un mandat de arestare pentru omor şi vătămare corporală gravă. Însă, e bănuit că ar sta în spatele unor asasinate la comandă. Ar face parte dintr-o grupare care se ocupă și cu atacuri cu bombă, dar și de trafic de droguri. A fost extrădat astăzi.

Citește și: Moment revoltător într-un spital din România! Un pacient a fost legat de pat de paznic, în timp ce infirmiera îl umilea

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În Suedia, fenomenul violenţei a ajuns la un nivel alarmant, fiind deja o problemă de siguranță naţională, astfel că s-a pus în discuție inclusiv mobilizarea armatei pe străzi. Mai îngrijorător de atât e că ucigaşii sunt din ce în ce mai tineri.
Bandele criminale recrutează minori din medii defavorizate pe care-i folosesc apoi la asasinate și atacuri teribile.
Autoritățile din Suedia încearcă acum să schimbe legislația ca să oprească infernul în care s-au trezit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si