Imbracate in alb din cap pana in picioare, frumoasele modele au pozat in centrul Clujului coafate si machiate in ton cu moda primaverii.

Inainte de a iesi la sedinta foto modelele au fost aranjate in salonul de infrumusetare.

„Acesta este unul dintre machiajele pe care eu l-as recomanda pentru sezonul primavara-vara, avand culorile florilor de primavara si punand in evidenta ochii.

Este un stil al anilor 60 care va continua sa ramana in trend si anul acesta”, spun specialiștii.

Primăvara aceasta specialiștii spun că la modă sunt culorile pastelate

Culorile pastelate se poarta nu doar in machiaje, dar si in par! Hair stilistii recomanda pentru anul acesta o paleta de nuante cat mai calde si mai blande.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Pentru modelul meu am optat pentru o nuanta roze, usor mai umbrita in zona de radacina si mai deschisa pe zona de lungimi pentru volum si putina miscare”, spun stiliștii.

Nuantele de blond raman si primavara aceasta in principalele tendinte, iar in ceea ce priveste tunsorile se merge pe ceva mai indraznet.

Pentru tinerele cu nuante mai inchise la par specialsitii recomanda si cateva suvite create cu ajutorul unor tehnici speciale de vopsit.

Indiferent de noile tendinte, stilistii spun ca trebuie sa purtam ce ne sta bine. Astfel, culorile si tunsorile clasice nu se vor demoda niciodata  si acestea pot fi purtate in orice anotimp.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si