Culiță Sterp  este un nume sonor pe scena muzicală din România și, de asemenea, unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști români. 

În acest weekend, Culiță Sterp a ajuns cu formația sa la Madrid, acolo unde a și cântat la un botez. Fericitul eveniment s-a transformat într-o amintire neplăcută, atât pentru Culiță Sterp și membrii formației sale, cât și pentru invitații la petrecere. 

Citeste si: Cum arătau Culiță Sterp și iubita sa în liceu, când erau colegi. „Era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun”

Culiță Sterp, primele reacții după ce a fost oprit din cântat la Madrid

Culiță Sterp și formația sa au fost invitați la Madrid pentru a cânta la un botez, având contract încheiat pentru 8 ore. Petrecerea se desfășura normal, până când artiștii au fost deranjați chiar de gazdă. Cei care i-au chemat pe artiști pentru a îi încânta pe invitați la fericitul eveniment, au refuzat să îi mai plătească la finalul evenimentului și chiar au fost întrerupți din cântare.

„Avem o întâmplare mai ciudată de povestit. Sunt aici cu toată formația, suntem la Madrid și e pentru prima dată din viața mea, de când cânt eu, când mi s-a întâmplat așa ceva.

Cântam la un botez, aici, la Madrid și aici erau două formații. Era Cornel Cojocaru cu formația lui. Oamenii ne-au plătit să venim să cântăm de la ora 8 seara până dimineață la 4, program normal. Ne-a chemat de la 6 seara, am stat două ore acolo, n-am zis nimic. Am început să cântăm, am cântat trei programe și, după al treilea program, a intrat Cornel Cojocaru să cânte o oră.
Și în ora aia, cât eu stăteam în pauză, ne-am dus jos, unde era alt botez. Am zis că le facem un program la oamenii ăia o jumătate de oră. Ne-am dus jos, nu am apucat să cântăm zece minute că a venit doamna asta de sus, doamna Mihaela. Mulțumim foarte mult, ești foarte drăguță. I-a aruncat microfonul pe jos”
, a povestit Culiță Sterp într-un Tik Tok recent.

Apoi, cuvântul a fost luat de Vlad, unul dintre membrii trupei lui Culiță Sterp care a dezvăluit că microfonul aruncat nu îi aparținea și că, de fapt, era al unui băiat. Artistul  a confirmat cele spuse de Culiță Sterp, adăugând că, în urma incidentului, a fost nevoit să îi plătească microfonul.

Citeste si: Iancu Sterp l-a înfruntat în cușcă pe Ovidiu Neveu. Cine a câştigat lupta MMA

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„A venit doamna acolo, după 15 minute, zice: ce faceți aici? Zic „doamnă, noi suntem în pauză, ce aveți cu pauza mea. Am o oră pauză”. S-a simțit toată lumea bine, avem filmări de acolo de la botez. Toată lumea s-a distrat, a fost super fain. Când am venit jos, la fel, toată lumea s-a distrat, super fain. Cred că ei i-a fost ciudă, dar nu înțeleg de ce.

Dacă plecam de la tine de la botez fără să ai nicio formație înțelegeam. Dar tu aveai formația acolo. Și eu eram în pauză. O altă chestie, după ce i-a aruncat microfonul pe jos, a zis că nu ne mai dă niciun ban. Noi trebuia să mai luăm de acolo câteva mii de euro, în fine. Avem contract, că noi lucrăm numai prin contract, legal. Și acum zice că ne anulează și biletele de avion”, a mai precizat Culiță Sterp.

„Am plecat de acolo că n-a vrut să ne mai lase să cântăm, nu ne-a mai primit. Femeia a luat biletele de avion dus-întors. Ne-am înțeles cu ea că ia biletele de avion și cazarea. Noi, după ce am luat cântarea asta, am zis că hai să mai luăm o cântare la Diamond. Și am mers și vineri să cântăm acolo. Femeia iar s-a supărat că ce, mergeți pe banii mei. Venim pe banii tăi să-ți cântăm la botez. Matale ce treabă ai ce fac eu în zilele mele libere? Exact ca în pauză. Dacă cumva îi știți, feriți-vă de ei că nu-i recomand. Să fiți sănătoasă, doamnă. Dacă vrei să-mi dai banii, mi-i dai, dacă nu, am pierdut mai mult la viața mea, o să te dau în judecată că avem acolo contract. Să fiți sănătoși și să nu ne mai vedem”, a încheiat artistul.

Citeste si: Mama fraților Sterp nu s-a mai putut abține și a dat vestea cea mare. Aceasta a dezvăluit că va fi din nou soacră

„Doamnă, nu mă fă că nu mai vin sus deloc, plec acasă!”

În imaginile publicate de Culiță Sterp pe platforma Tiktok, se vede cum femeia care i-a plătit pe artiști să cânte la botezul copilului intră în altă sală de evenimente, acolo unde se afla artistul, pentru a se certa cu el.

Faptul că artiștii pe care ea i-a plătit prestau pentru altcineva, neplătiți, a înfuriat-o teribil pe femeie care i-a luat microfonul colegului lui Culiță, a spus ce avea pe suflet și apoi l-a aruncat pe jos. Astfel, colegul lui Culiță a suferit o pagubă de 250 de euro.

„Opriți muzica! Dacă voiați să vă cânte de ce nu i-ați plătit? Eu i-am dat 3.000  de euro”, se aude femeia nervoasă spunând.

Culiță Sterp a încercat să îi explice femeii că nu este nimic greșit cu ceea ce tocmai făcuse. Acesta a afirmat că era în pauză și el doar a vrut să se distreze, astfel mai prestând un spectacol de excepție.

„Doamnă, eu sunt în pauză. Ce faci în pauza mea? Eu stau în pauză de o oră, ai două formații acolo. Ce să fac în pauză, să stau la masă? Eu nu pot să stau la masă în pauză, eu vreau să vin să mă distrez. Doamnă, nu mă fă că nu mai vin sus deloc, plec acasă!”, i-a răspuns Culiță Sterp femeii nervoase.

@culita_sterp_official

Aici e momentul când a venit doamna pe noi acolo jos 😂🤦‍♂️

♬ sunet original- Culiţa Sterp

Citeste si: Momentul în care Culiță Sterp este oprit din cântat în Madrid, de femeia care nu l-a plătit! I-a spart un microfon, după l-a trimis acasă: „Plec! Nu mai vin deloc”

Scandalul continuă! Culiță Sterp povestește mai multe detalii din culisele botezului

Culiță Sterp s-a refugiat într-un live pe platforma Tiktok, acolo unde venit cu mai multe răspunsuri în fața fanilor săi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

El a explicat că a cântat trei programe pe gratis și că mai avea de primit câteva mii de euro. Culiță Sterp precizează că au încheiat și un contract înainte de eveniment și, dacă nu își va recupera banii, o va da în judecată chiar pe cea care i-a chemat să cânte la botez. Potrivit artistului, aceasta ar fi o „mahalagioaică”.

“Am cântat trei programe gratis. Totul s-a întâmplat pe la 1 noaptea, mai cântam maximum două programe și ăla eram! Femeia mai avea să îmi dea câteva mii de euro, dar nu rămân lucrurile așa. Am vorbit deja cu avocații și, pentru că avem contract, o să o dăm în judecată”, le-a explicat Culiță fanilor de pe Tik Tok.

„Ea taie, ea spânzură în casă, ea era găina în casă la ei. Se vedea. El nimic nu zicea, n-avea dreptul la replică. Așa ceva n-am văzut. Doamne, cred că-l ții pe bărbatul ăla, săracul, în lesă, sub papuc, sub preș? El doar o aproba. În rest, ea tăia, ea spânzura. Doamne ferește, dacă aveam o femeie din aia… nu mai zic. Tu, ca femeie, să fii în halul ăla… Ca o mahalagioaică s-a purtat cu noi. Eu am tratat-o așa, mai cu indiferență. Voi, care mă cunoașteți, știți cum a fost treaba. La mine nu s-a întâmplat niciodată absolut nimic de când cânt, în cinci ani. Acum trebuia să se întâmple și la mine ca să învăț o lecție, poate, din chestia asta. Să fiți sănătoși. Doamne ajută la toată lumea, vă pup”, a mai menționat Culiță Sterp.

Citeste si: “Feriți-vă de ei!” Culiță Sterp, acuzații grave după ce a cântat la un eveniment unde nu a mai fost plătit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si