Cu cat este mai bogat, cu atat este mai frumos. Parul reflecta nu doar modul in care ne ingrijim de propria persoana ci si cat de sanatos este organismul nostru.

„Suntem subiective si ne speriem de 2-3 fire de par care ne cad, dar medicii recomanda inca o evaluare in momentul in care pierdem peste 150-200-300 de fire de par.

Daca am pierdut mai putin, este normal”, explică medicul dermatolog Dana Bratu.

Orice problema are o solutie. In cazul nostru, masca de par, care repara firul si ii imbunatateste aspectul. Cele naturale sunt usor de facut chiar de noi, acasa.

Mastile pe care le facem acasa sau pe care le cumparam din comert, merg mult mai bine pe tija firului de par decat pe radacina. As recomanda sa evitam aplciarea mastilor pe radacina firuluid e par, o data pentru ca nu are o efieicienta vizibila si a doua oara pentru ca de multe ori ingrasa.

Tratamente și soluții ieftine și eficiente pentru părul degradat

Cand alegem un tratament home-made, cel mai important este sa nu amestecam vitaminele intre ele ci sa le alegem doar in functie de nevoia firului de par.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Vitamina A este foarte importanta in tarnovarul cellular spunem noi, adica in cresterea si diferentierea firelor de par. O putema gasi in foarte multe alimente verzi dar ceea ce nu stiu pacientele este ca supradozarea determina fix caderea parului”, explică medicul.

O fiola de vitamina B, asociata cu un ou, poate face minuni pentru sanatatea si supletea firului de par, chiar si atunci cand podoaba capilara este deshidratata.



Exista analize specifice care pot stabili daca firul de par are probleme si are nevoie de un ajutor din exterior.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si