Actriţa şi-a dedicat întreaga carieră oamenilor- iar ei nu au uitat să o răsplătească nici în cel din urmă ceas.

Alexandru Arșinel, apropiat dintotdeauna de marea actriță, şi-a stăpânit cu greu lacrimile.

Citeste si: VIDEO| Tamara Buciuceanu, condusă pe ultimul drum. Alexandru Arșinel: Să-i transmită Stelei că mi-e dor de ea!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

ALEXANDRU ARȘINEL: Câteodată mai spunea: Arșinică, mi-e greu să respir.

Suferința cauzată de problemele de sănătate nu a făcut-o pe Tamara să-și piardă nici bunătatea și nici pofta de a trăi- iar pentru ea- viața însemna teatru.

DANIELA NANE, actriță: A jucat până la vârsta de 88 de ani și ar mai fi jucat dacă ar mai fi putut, iubea scena, iubea colegii.

La înmormântare, au răsunat onoruri militare- un omagiu demn de moștenirea inestimabilă pe care Tamara Buciuceanu ne-o lasă.

Tamara Buciuceanu a fost decorată cu Ordinul „Steaua României” în grad de Cavaler. Acest lucru s-a întâmplat datorită carierei sale impresionante pe care acum o lasă moștenire poporului român.

Citeste si: Motivul pentru care Tamara Buciuceanu-Botez nu va fi înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Află cine a luat decizia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si