Catherine Batista, din Boston, spune că a făcut procedura de îndreptare a părului creț la un salon „recunoscut” din orașul ei pe 13 august, chiar înainte de nunta ei.

Citește și: EXCLUSIV: Umilințele la care era supusă tânăra ucisă în Mangalia/ Ionuț Ciobanu:”Loredana o îndemna pe sora mea să se culce cu patronii”

Femeia obișnuia să meargă la coafor în Brazilia pentru a-și îndrepta părul, de fiecare dată când își vizita familia.  

De data aceasta, produsul aplicat pe scalpul ei s-a simțit „foarte, foarte ciudat”, a spus tânăra, dar nu a vorbit pentru că nu a vrut să fie o „nesimțită” și să pună sub semnul întrebării expertiza stilistului ei.

„Am văzut o cantitate imensă de păr rămasă pe piaptăn”

Cu toate acestea, când stilistul a început să perie părul după ce l-a spălat, Batista a spus că a văzut „o cantitate imensă de păr rămasă pe pieptene” și o privire pe chipul coafezei „de parcă ar fi văzut o fantomă”.

Disperată să vadă 50% până la 75% din părul ei era pe podea, viitoarea mireasă și-a îngropat fața în mâini în stare de șoc pentru „o perioadă lungă de timp”.

Citește și: VIDEO. O tânără de 26 de ani, supranumită "cel mai sexy om de știință", moment viral pe net. Cum a reacționat după ce un șarpe Boa a lăsat o substanță albă pe mâna ei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apoi, și-a sunat logodnicul și a început să plângă. Deși nu i s-au luat bani pentru îndreptarea părului, Catherine a declarat că se consultă cu un avocat în legătură cu accidentul.

„Nu și-a cerut scuze o dată”, a spus Batista despre stilistă.

„A continuat să spună: „Oh, trebuie să fi fost ceea ce era pe părul tău înainte”, a spus tânăra pentru Insider.

„Ultimul lucru la care m-aș fi așteptat era să-mi pierd tot părul”

Faptul că nunta ei era iminentă a făcut ca experiența înfiorătoare de la coafor să fie cu atât mai traumatizantă pentru Catherine.

„Este atât de scump și încercăm să ne asigurăm că totul merge perfect”, a spus ea despre planificarea nunții. „Ultimul lucru la care m-aș fi așteptat era să-mi pierd tot părul.”

Citește și: FOTO/VIDEO- Greșeala teribilă făcută de o femeie care a vrut ruj permanent pe buze: „Toți spun că arăt ca un monstru!”

După ce a strigat după ajutor într-un filmuleț devenit viral pe TikTok, un stilist și influencer pe nume Alfredo Lewis i-a venit femeii în ajutor.

Astfel, Catherine a luat decizia de a merge în Las Vegas, locația în care se găsește Alfredo, pentru a-și repara părul, marcând un final fericit al poveștii de groază pentru podoaba ei capilară.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Batista nu știa de Lewis anterior, dar urmăritorii au remarcat că acesta mai ajutase victime ale unor stiliști.

În timp ce alți stiliști au adunat o audiență masivă prin simpla reacție la dezastrele produse asupra părului, Lewis a declarat pentru Insider că a preferat să intervină pentru a ajuta. „Întotdeauna am fost atras să iau clienții pe care nimeni altcineva nu și-i dorește”, a spus el.

@cat_batista I am at a loss of words. I never imagined something like this would happen, let alone weeks before my wedding. Any help or advice would be hugely appreciated. #help #hairdisaster #hairfail #bridetobe #hairloss #wigs #weddingstress #weddingdisaster #hairfail #hairhelp ♬ original sound- Catherine Batista

După ce a fost asaltat de share-uri despre situația dificilă a lui Batista, Lewis, care a lucrat cu clienți celebri precum Adriana Lima și Sandra Bullock, a luat legătura cu viitoarea mireasă mai întâi pe TikTok și apoi printr-un apel privat.

„O să-i salvăm părul”, a anunțat el într-o a doua postare, adăugând că el și doi colaboratori se vor întâlni cu Batista în Las Vegas pe 29 august pentru o tunsoare, vopsire și aplicare extensii de păr. Lewis a spus că prețul serviciilor pe care el și echipa sa le acordă gratuit ar putea costa între 3.000 și 4.000 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si