Close sidebar
Close sidebar

VIDEO viral. Un avion care stă nemișcat pe cer i-a șocat pe privitori. "E o eroare în Matrix"

Imagini aparent inexplicabile au fost postate pe internet de un utilizator TikTok și internauții s-au împărțit rapid în două tabere: unii care sunt convinși că e un trucaj video și alții care preferă să creadă că e un mister care are legătură cu universul fizic în care trăim.

Sorin Negru,

VIDEO viral. Un avion care stă nemișcat pe cer i-a șocat pe privitori. 


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un videoclip cu un avion care aparent stă nemișcat în aer i-a făcut pe oameni să se întrebe dacă viața nu este într-adevăr doar o mare simulare pe un computer.

Citește și: Femeia care s-a aflat în moarte clinică timp de 27 de minute a dezvăluit un amănunt șocant despre "lumea de dincolo". FOTO

În videoclipul de mai jos, ajuns viral, avionul de pasageri arată ca și cum ar fi înghețat în timp în timp ce levitează deasupra traficului de dedesubt.

Este doar un trucaj bine făcut sau mai mult decât atât? Unii au spus că e dovada clară că trăim într-un joc video sau ceva asemănător. 

Videoclip viral cu un avion "înghețat în timp"

Un utilizator de TikTok pe nume Tania a postat clipul cu explicația: „Eroare in Matrix? Nu este prima dată când văd asta în Chicago”.

@tania.draws Glitch in Matrix? This isn’t the first time I’ve seen this in Chicago either #glitchinthematrix #fyp ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs- Skittlegirl Sound

Videoclipul a fost vizionat în scurt timp de 1,2 milioane de ori, iar unii oameni au fost la fel de nedumeriți ca Tania, după cum scrie Unilad.com.

Comentând videoclipul, un spectator a scris: „Ar fi trebuit să mă opresc și să ies pentru a mă asigura că văd asta corect... Este ciudat de tot.”

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Un altul a spus: „Nu poate niciun avion să stea inactiv… da, cu siguranță e o eroare”.

Un al treilea a adăugat: „Omule, asta confirmă că am văzut un avion stând într-un singur loc și m-am uitat la toți cei din jurul meu, au crezut că sunt nebun...”

Citește și: Cum arată viața de dincolo pentru Linda, care a fost timp de 15 minute în moarte clinică

Potrivit sursei citate, au existat o mulțime de oameni care au comentat că au observat obiective similare derutante în timpul conducerii. 

Explicația cea mai plauzibilă: avionul chiar se mișcă, dar și mașina- în sens opus

"Niciunul dintre ei nu părea să fie conștient de faptul că filmarea a ceva care se mișcă în direcția opusă poate face ca acesta să pară staționar", scriu cei de la Unilad.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Alții nu se lasă atât de ușor convinși și preferă să accepte ipoteza că apar diverse erori în Matrix din când în când, cum este și fenomenul de deja vu.

Ce e senzația de deja-vu

Senzația de deja-vu descrie acel sentiment că, deşi eşti într-un loc nou, cu oameni noi, făcând un lucru complet nou, ţi se pare că ai mai fost acolo, cu acei oameni, şi ai mai făcut lucrul respectiv.

Deja-vu-ul apare spontan şi în majoritatea cazurilor durează între 10 şi 30 de secunde, chiar dacă în acel moment îţi pare că a fost mult mai lung. Se petrece atunci când eşti într-un context nou, o locaţie nouă, un eveniment special sau o banală convesaţie şi ai senzaţia, chiar certitudinea, că ai mai trăit acel moment cu exact aceleaşi detalii, acceaşi oameni, aceleaşi replici.

Chiar dacă senzaţia de deja-vu (din franţuzescul „deja văzut“) este percepută ca un sentiment ciudat sau ca o iluzie că am văzut sau am trăit deja o experienţă prezentă, acest fenomen este firesc, ne asigură psihologii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI