In urma cu cateva luni, am scris despre cazul unui tanar din Suceava care este pus pe fapte bune. Andrei Viorel a devenit o mica vedeta locala dupa ce a initiat mai multe campanii umanitare pentru copiii aflati intr-un centru din Vatra Dornei. Recent, el le-a cerut din nou sprijinul prietenilor de pe Facebook pentru a ajuta o femeie imobilizata care traia intr-o casa sociala, in conditii extrem de grele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dupa doar 4 luni, Andrei Viorel a mai facut „o magie”. I-a renovat complet casa doamnei Cercel, i-a pus gresie si faianta, a tras sapa, a pus parchet si a schimbat instalatiile electrice. Un fel de „visuri la cheie”, insa fara camere de lua vederi.

"Liliana Cercel, imobilizata in scaun cu rotile si cu dizabilitati, mi-a cerut ajutorul acum 3-4 luni.

Spera sa o ajut sa-si renoveze locuinat sociala primita din partea primariei Vatra Dornei. Am reusit cu sprijinul primariei Vatra Dornei si a oamenilor cu suflet mare din Suceava si din tara sa renovez locuinta sociala a doamnei Liliana Cercel. Zilele acestea am facut o mica vizita la santier, la locuinta doamnei Cercel Liliana, unde lucrarile stau foarte bine. Am insa nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a cumpara un bolier de 80 litri, buget 350 lei”, a scris Andrei Viorel pe contul sau de socializare.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si