Vlad Voiculescu s-a intors in Romania pentru a lucra in echipa Ancai Dragu de la Ministerul Finantelor. S-a intamplat in urma cu cateva luni. Tanarul a povestit ca atunci cand a primit propunerea de a se intoarce in tara nu a dormit cateva nopti si s-a consultat cu cativa prieteni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

##CITAT69##
"Nu am dormit cateva nopti, am cerut cateva sfaturi de la prieteni si colegi de proiecte sociale care vor prelua buna parte dintre responsabilitatile mele, m-am uitat in conturi, mi-am facut calculele, mi-am dat demisia, mi-am cautat o locuinta in Bucuresti, mi-am facut bagajele, mi-am anulat sau pus on hold toate planurile profesionale si o buna parte dintre cele personale si am plecat cateva zile departe sa imi limpezesc putin mintile”, a povestit Voiculescu. Apoi si-a cumparat un pat, a dat cateva explicatii familiei si s-a intors in tara.
Tot Voiculescu povesteste ca nu credea ca se va intoarce in Romania sa munceasca.  “Cand ma urcam in trenul de Viena acum 14 ani nu ma gandeam ca ma voi intoarce vreodata in tara mea altfel decat in vacanta”.
Inainte de a se intoarce in romania, Voiculescu a lucrat peste zece ani în banci mari din Austria.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si