Close sidebar
Close sidebar

Vlad Voiculescu, propus ca ministru al Sanatatii: “Cand ma urcam in trenul de Viena, acum 14 ani, nu ma gandeam ca ma voi intoarce vreodata!”

Vlad Voiculescu este noua propunere ca ministru al Sanatatii. Intors de curand din Austria, unde a stat in ultimii 14 ani, Voiculescu lucreaza acum la Ministerul Finantelor.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vlad Voiculescu s-a intors in Romania pentru a lucra in echipa Ancai Dragu de la Ministerul Finantelor. S-a intamplat in urma cu cateva luni. Tanarul a povestit ca atunci cand a primit propunerea de a se intoarce in tara nu a dormit cateva nopti si s-a consultat cu cativa prieteni.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

##CITAT69##
"Nu am dormit cateva nopti, am cerut cateva sfaturi de la prieteni si colegi de proiecte sociale care vor prelua buna parte dintre responsabilitatile mele, m-am uitat in conturi, mi-am facut calculele, mi-am dat demisia, mi-am cautat o locuinta in Bucuresti, mi-am facut bagajele, mi-am anulat sau pus on hold toate planurile profesionale si o buna parte dintre cele personale si am plecat cateva zile departe

sa imi limpezesc putin mintile”, a povestit Voiculescu. Apoi si-a cumparat un pat, a dat cateva explicatii familiei si s-a intors in tara.
Tot Voiculescu povesteste ca nu credea ca se va intoarce in Romania sa munceasca.  “Cand ma urcam in trenul de Viena acum 14 ani nu ma gandeam ca ma voi intoarce vreodata in tara mea altfel decat in vacanta”.
Inainte de a se intoarce in romania, Voiculescu a lucrat peste zece ani în banci mari din Austria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI